Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Megelőzési megoldások terhessé...

Megelőzési megoldások terhességi csíkokra?

Figyelt kérdés

1. Homoktövis magolajról azt írják, nagyon jó a bőrrel, rugalmassá tesz és égésnél is gyorsan gyógyít (lehet terhességi csík megelőzésre is jó. )

2. Aolé Vera : van itthon kaktusz és feldarabolom és kenegetem a friss levével? 3.

3. Szezánmag étolaj a keleti országokban még a legnagyobb szegénység idején is gondoskodtak arról, hogy kapjanak a nők 1 evőkanállal naponta a bőrük miatt.

Szóval mit tudtok ezekről és ki próbálta már?

2013. júl. 20. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:
2013. júl. 20. 13:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Aloe Verát én személy szerint csodaszerként kezelem, Aloe First formájában használjuk ezerféleképpen, viszont én azt tapasztaltam, hogy hoszzú távon szárít egy kicsit. Nem tudom, hogy maga a spary-nek köszönhető-e, vagy az aloe verának, de szerintem vannak ennél jobb alternatívák, mert a lényeg, hogy soha egy percre se legyen kiszáradva a bőr, extra hidratált legyen, és erre szerintem inkább az olajok alkalmasak.

Én és a sógornőm is ezt használta, nekem ugyan lettek csíkjaim, de ez genetikai dolog, számítottam rá, mert nagyon lazák a kötüszöveteim, korábban is voltak csíkjaim a csípőmön hízás.fogyás miatt. De sógornőnek gyönyörű maradt a bőre. Ebben is olajok vannak, bogarászd át mi van bene, ahogy emlékszem, mályvaolaj, olivaolaj, ligetszépe olaj.

[link]

2013. júl. 20. 13:28
 3/6 A kérdező kommentje:
2.-nek elolvastam, de a kommentekbe szinte csak tapasztalatokat írtak.
2013. júl. 20. 13:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Az "összetevők" alatt megtalálod őket, ha egyenként ráállsz az összetevőkre, akkor kiírja magyarul, mi micsoda.

Ne a kommentekben keresd :)

2013. júl. 20. 14:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Az stabilizált Aloe Vera tartalmú hidratáló krémet és a többek között A,C,E vitaminokat is tartalmazó bőrápoló olajat érdemes lenne használnod. Az említett First többek között a gátsebre is nagyon jó lesz.

2013. júl. 20. 20:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Az első terhességem alatt végig krémeztem mindenféle drága krémekkel, mégis kialakult néhány csík. Most a másodiknál már egyszerűen nem foglalkozom vele. Szerintem alapvetően alkati dolog, hogy kinek reped meg a bőre, és kinek nem.
2013. júl. 21. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!