Megelőzési megoldások terhességi csíkokra?
1. Homoktövis magolajról azt írják, nagyon jó a bőrrel, rugalmassá tesz és égésnél is gyorsan gyógyít (lehet terhességi csík megelőzésre is jó. )
2. Aolé Vera : van itthon kaktusz és feldarabolom és kenegetem a friss levével? 3.
3. Szezánmag étolaj a keleti országokban még a legnagyobb szegénység idején is gondoskodtak arról, hogy kapjanak a nők 1 evőkanállal naponta a bőrük miatt.
Szóval mit tudtok ezekről és ki próbálta már?
Aloe Verát én személy szerint csodaszerként kezelem, Aloe First formájában használjuk ezerféleképpen, viszont én azt tapasztaltam, hogy hoszzú távon szárít egy kicsit. Nem tudom, hogy maga a spary-nek köszönhető-e, vagy az aloe verának, de szerintem vannak ennél jobb alternatívák, mert a lényeg, hogy soha egy percre se legyen kiszáradva a bőr, extra hidratált legyen, és erre szerintem inkább az olajok alkalmasak.
Én és a sógornőm is ezt használta, nekem ugyan lettek csíkjaim, de ez genetikai dolog, számítottam rá, mert nagyon lazák a kötüszöveteim, korábban is voltak csíkjaim a csípőmön hízás.fogyás miatt. De sógornőnek gyönyörű maradt a bőre. Ebben is olajok vannak, bogarászd át mi van bene, ahogy emlékszem, mályvaolaj, olivaolaj, ligetszépe olaj.
Az "összetevők" alatt megtalálod őket, ha egyenként ráállsz az összetevőkre, akkor kiírja magyarul, mi micsoda.
Ne a kommentekben keresd :)
Szia!
Az stabilizált Aloe Vera tartalmú hidratáló krémet és a többek között A,C,E vitaminokat is tartalmazó bőrápoló olajat érdemes lenne használnod. Az említett First többek között a gátsebre is nagyon jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!