2 éve próbálkozunk a 2. babóval sikertelenül. Aviva torna mennyire hatékony? Kinek segített? Mindent megteszek.
Nézett valamit nálad a doki? (hormonok, átjárhatósági vizsgálat, férjednél andrológiai vizsgálat)
Ezeket meg kellene nézni attól függetlenül, hogy van már egy gyereketek. 2 év már indokolja nagyon a vizsgálatokat!
Ja, elfelejtettem írni, hogy én is próbálkoztam mindennel (cickafark, palástfű, aviva torna, természetgyógyász), de orvosi segítség is kellett. Kicsit magas volt a prolaktin szintem, amit az itteni kórházban teljesen jónak tartottak. Kerestem másik orvost, írt fel rá Bromocriptint, megcsinálta az átjárhatósági vizsgálatot (rendben volt), és írt fel Clostilbegytet. A 2. hónapban terhes lettem.:)
Ne várj feleslegesen, mert mi is több mint 2 évig vártunk, 1 év után volt egy spontán terhességem, de sajnos csak 9 hétig tartott.:( Velem itt helyben nem foglalkoztak, mondván essek teherbe spontán.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!