3. ik és 21. ik napi vérvételre éhgyomorra kell menni? Aki volt már ilyenen segítene? Hogyan zajlik, mit kell tudni róla?
Az első erős vérzés, ami már piros menzesz számít a ciklus első napjának.
Hormonoknál nem kell éhgyomorra menni állítólag. Vizet mindenképpen igyál a vv előtt.
Szia! Én nem olyan régen jártam végig ezt az utat! Talán tudok segíteni. Először is, mindenképpen a rendes vérzés napjától számított 3. napon kellene menned. Minden ciklusod előtt szoktál barnázni? Mert az már akkor jele lehet, hogy a hormonokkal esetleg probléma lehet. Nekem is sajna ez a helyzet + rendszertelen ciklus és nagyon minimális spontán peteérés. De visszatérve hozzád. Ha csak hormont néznek nálad, akkor nem fontos éhgyomorral menned, de ha terheléses cukor és inzulin vizsgálat is lesz, akkor kötelező az éhgyomor, máskülönben nem lesznek hitelesek az eredményeid!!! Érdemes a cukorterhelésesre minél korábban menni, hiszen általában olyankor 3x szúrják meg az ember és közte kell várni 1-1 órát. Kicsit hosszadalmas, de ki lehet bírni. :) Ha viszont tényleg csak hormonokat néznek a véredből, akkor gyorsan megleszel és nem fontos hajnalban menned.
Remélem tudtam segíteni, ha kérdésed van nyugodtan írj!
"K"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!