Tudtok peteérésre valamit? 9hónapja nincs pé-m!!
Ha a házi megoldások híve vagy, próbálkozz cickafark teával. Nem tudom, hány naposak a ciklusaid, de kb. a feléig igyad. Állítólag serkenti a peteérést. Kúraszerűen alkalmazva a peteéréstől palástfű teát szoktak inni, azonban mivel még nincs peteérés, lehet, hogy ezt mellőzheted is az első hónapban.
Állítólag a c-vitamin, mint antioxidáns serkentőleg hat a peteérésre is, így a magas c-vitamin tartalmú gyümölcsök fogyasztását is javasolnám.
Ezen kívül állítólag jótékony hatással van a fogamzóképességre a méhpempő, de ezt részleteiben nem ismerem. Illetve az orvossal is kéne egyeztetned, hogy egy alapos, mindenre kiterjedő vizsgálatot kérj, hogy akár gyógyszeres úton is kezeljenek.
Az attól függ, hogy miért nincs PÉ-d.
Az E vitamin is használhat, ugyanis a pajzsmirigy működését szabályozza. A D vitamin általános termékenységi vitamin. De használhatsz barátcserjét is, vagy palástfű-cickafark tea kúrát. Viszont alapvetően egy orvosi kivizsgálásra lenne szükséged, egy endokrinológusnál.
Keress fel endokrinológust, én a nőgyógyásszal 1 év 5 hónapig semmire sem mentem, mire magán endokrinológusnál kiderültek a hormonproblémáim, 3-4 hónap alatt rendbe tett, peteérést mutató ciklusaim lettek, 4. hőgörbés ciklusban sikerült.
Most vagyok 5+6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!