Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Tudtok peteérésre valamit?...

Tudtok peteérésre valamit? 9hónapja nincs pé-m!!

Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 22:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Orvos, és egy alapos kivizsgálás. Hormonproblémákkal nem érdemes játszani.
2013. júl. 16. 22:23
 2/21 anonim ***** válasza:

Ha a házi megoldások híve vagy, próbálkozz cickafark teával. Nem tudom, hány naposak a ciklusaid, de kb. a feléig igyad. Állítólag serkenti a peteérést. Kúraszerűen alkalmazva a peteéréstől palástfű teát szoktak inni, azonban mivel még nincs peteérés, lehet, hogy ezt mellőzheted is az első hónapban.

Állítólag a c-vitamin, mint antioxidáns serkentőleg hat a peteérésre is, így a magas c-vitamin tartalmú gyümölcsök fogyasztását is javasolnám.

Ezen kívül állítólag jótékony hatással van a fogamzóképességre a méhpempő, de ezt részleteiben nem ismerem. Illetve az orvossal is kéne egyeztetned, hogy egy alapos, mindenre kiterjedő vizsgálatot kérj, hogy akár gyógyszeres úton is kezeljenek.

2013. júl. 16. 22:41
 3/21 anonim ***** válasza:
9 hónap után már orvos!
2013. júl. 17. 05:57
 4/21 anonim ***** válasza:
Orvos, ahogy előttem is írták. Endokrinológus. Ki kell deríteni az okát.
2013. júl. 17. 09:48
 5/21 anonim ***** válasza:

Az attól függ, hogy miért nincs PÉ-d.

Az E vitamin is használhat, ugyanis a pajzsmirigy működését szabályozza. A D vitamin általános termékenységi vitamin. De használhatsz barátcserjét is, vagy palástfű-cickafark tea kúrát. Viszont alapvetően egy orvosi kivizsgálásra lenne szükséged, egy endokrinológusnál.

2013. júl. 17. 16:33
 6/21 A kérdező kommentje:
ma voltam orvosnál azt mondta hogy látja a tüszöt 17mili meg hogy ez már elég ,hogy babám lehessen!!
2013. júl. 17. 17:21
 7/21 anonim ***** válasza:

Keress fel endokrinológust, én a nőgyógyásszal 1 év 5 hónapig semmire sem mentem, mire magán endokrinológusnál kiderültek a hormonproblémáim, 3-4 hónap alatt rendbe tett, peteérést mutató ciklusaim lettek, 4. hőgörbés ciklusban sikerült.

Most vagyok 5+6

2013. júl. 18. 14:13
 8/21 A kérdező kommentje:
pozitiv az ovutesztem!(GABRIEL)
2013. júl. 19. 15:35
 9/21 A kérdező kommentje:
és a digitálisnál is megjelent a mosolygos arc :)
2013. júl. 19. 20:50
 10/21 anonim ***** válasza:
Mindenképpen jó hír, de attól még egy kivizsgálás nem árt.
2013. júl. 19. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!