A peteérésre reagálhat a terhességi teszt?
A ciklusom 20. napján pozitív lett az ovulációs tesztem, és csak kíváncsiságból egyidőben vele, csináltam egy terhességi tesztet is. Az ovu teszt pozitív lett, de nagy meglepetésemre a terhességi teszt is fokozatosan becsíkozódott. 3 percen belül halvány, 10 percen belül teljesen jól kivehető tesztcsík lett rajta. Nem hagyott nyugodni, ezért másnap is csináltam egyet-egyet. Már az ovu teszt és a terhességi teszt is negatív lett.
A ciklusom olyan 35 nap körüli.
Járt már valaki hasonlóan? Hogy az lh szintre valamiért reagált a hcg tesztje? (Eddig csak a fordítottjáról olvastam.)
Köszi előre is a válaszaitokat!
Köszönöm az eddigi válaszokat!:)
Én is csak arra tudok gondolni, és remélem is, hogy a peteérést jelezte valami furcsa módon. Mivel ebben a ciklusban a 10. napon voltunk először együtt, és az ovu teszt is csak a 20. napon lett pozitív, ezért már, amikor pozitív lett a terhességi teszt, sem nagyon hittem neki (one step), másnap meg már ugye mindkét teszt negatív lett.
Eddig tényleg mindenhol csak a fordítottjáról olvastam. Remélem, hogy szűk két hét múlva már egy igazi pozitív terhességi tesztet produkálok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!