Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ilyen görbével lehetek várandó...

Ilyen görbével lehetek várandós? (többi lent)

Figyelt kérdés

Voltam endokrinológusnál, kiderült a vérből, hogy magas a TSH-m 3,36. Kaptam rá Letroxot 50-et, napi 1 szemet kell szednem és 6 hét múlva vérvétel. Emellett még kiderült, hogy a 3. és a 21. napi progreszteron szint eredményem nem változott(< 0,65). Viszont pont azon a napon, amikor a 21. napi progreszteront nézték vérből, esett a hőmérsékletem le(36,0), létezhet, hogy akkor még nem, de utána megvolt a peteérésem? A hőmérsékletem emelkedett, igaz nem valami sokat. Menzesz nincs sem görcsölés, sem mellfeszülés. Viszont volt tegnap előttig nagyon minimális barnázás, tényleg csak barna, semmi piros vérzés. Kaptam időpontot nődokihoz, de csak júli. 18-ra. Szerintetek csináljak egy terhességi tesztet, lehet így baba a dologban, vagy ne is reménykedjek? Már nagyon szeretnénk, ha összejönne, lassan 2 éve várunk rá. Mit tegyek, mit tanácsoltok?

Itt a görbém:

[link]

2013. júl. 7. 13:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
köszönöm hogy leírtad :) igen szuper lene tartani a kapcsolatot :) 8-as
2013. júl. 7. 18:49
 12/15 anonim ***** válasza:

Figyelj, szorítok, és ha negatív lesz, akkor is sikerülni fog majd, mert te tényleg minden t megteszel érte!

9- es voltam.

2013. júl. 7. 20:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Na, csináltál tesztet? Kíváncsian várom a fejleményeket.
2013. júl. 8. 10:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem volt ovud a 21-22. nap környékén, mert utána némi emelkedés látható a hődben. Viszont a pecsételgetés utalhat progi hiányra, ami akadályozhatja a fogantatást/beágyazódást.
2013. júl. 8. 11:50
 15/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok, ma reggeli tesztem - már meg sem lep, mert még soha nem láttam + tesztet az életben. :(

Marad a várakozás és 18-án , majd a nődoki megmondja hogyan tovább. Szerencsére a pecsételés abba maradt, legalább azzal nem kell kínlódnom több héten át. :)

Új hónap, új remény!!! :)

Köszönöm a drukkokat és a segítségeteket. :)

2013. júl. 9. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!