Kétszarvú méh (uterus bicornis) megműttetése milyen árban van? Van valakinek hasonló tapasztalata?
Figyelt kérdés
2013. júl. 4. 18:27
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy :) Igyekszünk, aztán remélem legközelebb már nagyobb szerencsénk lesz :)
2013. júl. 18. 09:43
12/16 anonim válasza:
Nagyn nagyon drukkolok! Vigyázzatok magatokra!
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Minden jót nektek is :)
2013. júl. 20. 09:50
14/16 anonim válasza:
Szia!Engem év elején műtöttek ezzel,500e-ért.Az országban egy orvos csinál ilyen műtétet,aki szabadalmaztatta ezt az egészet.A műtét abszolùt fájdalommentes,mivel magánklinikán végzik a műtétet,a lábadozás alatt se hagynak fájdalmakat érezni. Tudni kell,hogy milyen állapotù a méhed,nem szabad általánosítani ezt a típusù rendellenességet.Az enyém sajnos teljesen,T alakban szétágazott,mindegyik orvos azt mondta,hogy ilyen méhhel esélytelen a babavárás.Teherbe eshettem volna ugyan,de elég ijesztő dolgokat mondtak a dokik,nem vállaltuk a kockàzatot.Ha bármi kérdésed van,írj nyugodtan,privátban is szìvesen válaszolok.
15/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm a drukkokat, sikerült bebabásodni :) A méhem pedig tágul egyelőre rendesen, igaz csak az egyik oldal, de végülis a doki azt modnta, hogy jól haladunk. Nagyon örülünk a csemetének! Szerencsére nagyon akart jönni :)
Most tartok a 17.héten. Remélem a továbbiakban sem lesz gondunk!
2014. márc. 14. 10:43
16/16 Malena0825 válasza:
Nekem uterus bicornisom volt, sokáig azt hitték csak septum, többen is akartak hiszteroszkóppal műteni, de mivel erőltettem a HSG vizsgálatot, kiderült, hogy sajnos bicornis, ami csak hasi műtéttel oldható meg. Engem meg is műtöttek 1 hónapja, a Papp Zoltán professzor végezte el, aki 1984 óta műti ezzel a nőket, én voltam a 250-dik paciens ezzel a problémával. Sajnos azt kell mondanom, hogy előtte 4 orvos is arra biztatott, hogy esek teherbe nyugodtan (volt 2 vetélésem a műtét előtt), majd amikor kiderült mi a baj, csak szabadkoztak. Ez már az első ultrahangon látszott, csak kellett volna figyelmeztetniük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!