Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Fáj a mellbimboim és a hasam...

Fáj a mellbimboim és a hasam is görcsöl néha már 3-4napja. Mért nem jön még meg? Azt nem tudom h késik e mert össze vissza jön meg

Figyelt kérdés
2013. jún. 30. 16:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon jó kérdés! Kíváncs vagyok, hogy milyen tudományos magyarázat lesz rá? Addig is csinálj egy terhességi tesztet.
2013. jún. 30. 16:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Én csak arra lennék kiwáncsi.h valaki nem e volt igy,esetleg menyi idö után forduljak orvoshoz
2013. jún. 30. 17:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez akar tehesseg, akar premens tunet is lehet. Barmi lehet.
2013. jún. 30. 18:44
 4/5 ildi0620 válasza:
Nekem is ilyen tünetek voltak,mellette nagyon ingadozott a hangulatom. Én a terhességi teszttel vártam 1 hetet és pozitiv lett. Elmentem a nőgyógyászhoz és kiderült már 6 hetes vagyok :). Ma már 4 hónapos a kisfiam. :)
2013. jún. 30. 23:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Januártól írd le,hogy hány napra jött meg a menstruációt,add össze,oszd el,és kijön egy átlag,nah ha túl léped,akkor tesztelj,nekem 2 negatív tesztem van,de idő előttiek,tegnap nem jött meg szerencsére,de eléggé gyanús a görbém is,illetve a közérzetem:/én csak csütörtökön tesztelek megint.
2013. júl. 1. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!