Akinek volt, hol csináltatta az IR vizsgálatot? Hány pontosat?
Első dokim szerint elég a 2 pontos. Második doki 3 pontosra küldött. Az utolsó meg 4 pontosra:DDD
Egyébként sztk-ban csináltattam, mert amúgy baromi drága vizsgálat, főleg akkor, ha 4 pontos kell...
Épp ma voltam az utolsón, úgy nézek ki, mint egy drogos:)
Hááát...utolsó, ügyes vagy, hogy sztk-ban csináltattad.
Én elmentem a házidokihoz beutalót íratni, és látszott, hogy fogalma sincs arról, milyen vizsgálat ez. Ő a sima terheléses vércukorra gondolt, arra is adott beutalót.
Aztán felhívtam a Budai Endokrinkp-ot, ott (persze) azt mondták, hogy sima laborban ilyet nem csinálnak, ezért bejelentkeztem, és ma megcsináltattam. De mivel a meddőségibe a doki 2 pontosat mondott, én nem erőltettem, hogy 3-4 pontos legyen. Most már kicsit bánom, magam miatt is, hogy pontosabb diagnózist mutatott volna. Egyébként 7000-be került.
Mert a házidoki nem is tud r beutalót adni. Nem ő volt a szemét, hanem nem adhat és kész.
Endokrinológus meg nődoki tud adni. Mivel endokrinológushoz magánba járok, így ő nem tud klinikára beutalni, hát megkértem a nőgyógyászomat, hogy adjon beutalót. Ennyi azért jár nekem is:)
Én nem értem azt hogy hány pontos:-)
Nekem is maszekban csinálta a dokim, a saját rendelőjében vették le, és valahová (talán másik megyébe is) küldték laborba.
Éhgyomri és 120 perces cukrot és inzulint néztek. Akkor ez lehet a 2 pontos?
Valaki elmagyarázná hogy milyen a 3 ill. 4 pontos?
Csak mert mindkettő magas egy kicsit, és lehet hogy akkor nekem is alaposabban utána kéne járnom... Köszi!
Igen, az a 2 pontos.
Lehet még 30 perckor és 90kor is vért venni.
Értelemszerűen ha 3 mérés van, akkor 3 pontos, ha 4, akkor 4 pontos, ha meg 5, akkor 5 pontos.
Az marad ki, amelyiket az orvos nem kéri:DD
Nekem a MensMentisben 0, 30, 60, 120 kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!