Kristimajus12 kérdése:

Mikor valhat szet a heg?

Figyelt kérdés
a dokim azt mondta varjak min 1 evet a heg szetvalas miatt,de olvasom hogy 2-3 ev utan is szetvalhat,hat akkor meg minek annyit varni?Ja es a kovetkezo is csaszar lesz ezt mar most mondta a doki es hamarabb ki is veszik a babat.Ha szet is valt valakinek kerem irja meg hogy hanyadik hetben es hogy okozott e valami problemat.koszonom
2013. jún. 23. 11:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát elvileg több év után is szétválhat, de sokkal kisebb az esélye.

Nekem 3 császárom volt, a 3.baba nagyon hamar becsúszott, nem volt tervben, de szerencsére semmi gond nem volt. De én végig paráztam, mi lesz ha baj lesz.

2013. jún. 23. 12:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem 10 év után is szétvált. De való igaz, kell egy minimális idő a gyógyulásra, azt azért várd ki.

39. héten vált szét és vérzést okozott. Elkezdett leválni a lepény, és lassult a szívhang.

2013. jún. 23. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!