26-27 hetesek! Nektek is feszít a csípőtöknél? Mintha a baba tolná szét?
Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 16:24
1/3 anonim válasza:
Szia! Igaz én már 34 hetes vagyok ,de nekem a 30. hétben kezdődött az amit írtál de nekem olyan szintű derék csípő alhas fájásaim voltak ,hogy felsem tudtam állni ágyhoz voltam kötve sírva ültem fel szörnyű volt... a nőgyógyászom erre igen ez normális ha nagyon fáj egyek algopirint meg magnéziumot hát semmit sem segített:D ez 2 hétig volt ilyen most már nem is jön elő sűrűn és olyan érzésem van mintha menstruálnék ez már jóval elviselhetőbb! ( de nálam kiderült ,hogy lehet azért is fájt nagyon mert a babám 30 hetesen még csak 1500 gramm volt amire azt mondták kicsi majd a 32 hétre 2000 grammra gyorsan megnőtt:) amire már azt mondták jó és ,hogy lehet ,hogy ez miatt a gyors növés miatt feszültem ennyire) Boldog Babavárást!
3/3 A kérdező kommentje:
érdekes...én ha ülök akkor is érezem hogy nem kényelmes, feszít...ha fekszem akkor nem, lekerűl a súly gondolom...
2013. máj. 7. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!