Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombokos lányok, segitenétek?

Lombokos lányok, segitenétek?

Figyelt kérdés
Második lombikunk volt múlt hónapban,de a beültetés elmaradt sajnos.Egy 5 napos embriónkat fagyasztották..Méhnyálkahártyámon polip alakult ki,tegnap volt hysteroscopia,sikerült eltávolitani.Szövettanra küldték,10 nap múlva lesz eredmény.Következő vérzésem is kb 10 nap múlva várható,és mi szeretnénk a fagyasztott transzfert a következő ciklusban.Doki meg akarja várni a szövettant,annak függvényében lehet a transzfer.Kérdésem az lenne,hogy kell-e bármilyen stimuláció fagyasztott esetén?Vagy csak az uh-ok kellenek mindenféle gyógyszer és szurik nélkül?Nem szeretnénk lecsúszni pár nap miatt az e havi lehetőségről..Előre is köszi a segitséget!
2013. jún. 22. 12:10
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem nem kell, az a leszíváshoz kellet.
2013. jún. 22. 12:28
 2/9 anonim ***** válasza:
kérdés van e normális peteérésed spontán?
2013. jún. 22. 13:13
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen,teljesen normális,26 napos ciklusaim vannak peteéréssel.Páromnál van a gond..
2013. jún. 22. 13:55
 4/9 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Én kaptam clostit, ugyanúgy, mint inszemkor. Anélkül is volt peteérésem, mégis.

2013. jún. 22. 15:21
 5/9 anonim ***** válasza:
akkor elvileg nem kell.
2013. jún. 22. 16:01
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és még egy kérdés:mekkora esély van,hogy az egyetlen fagyibabánk felébred??Volt már ilyen "esete" vkinek?
2013. jún. 23. 12:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Fagyibaba beültetése előtt Estrofem-et gyógyszert kaptam, nekünk is 1 embrió volt fagyasztva, de sajnos nem "ébredt" fel. A beültetés napján kellett telefonálnunk az intézetbe, és elég nagy csalódás volt, hogy nem mehettünk. :( De nem szabad elkeseredni, mert 50-50% az esély rá! Viszont bíztatásképpen a következő lombikunk (2.lombik) sikeres volt, 4 hónapos a kislányom! + gondolatok, és sikerülni fog! :)
2013. jún. 23. 15:52
 8/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló!Köszönöm a válaszod és sok boldogságot kivánok nektek a pici lányoddal!!
2013. jún. 23. 16:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is két lombikon vagyok túl, az előző ciklusom extra hosszú lett, 36 nap, az orvos szerint a sok hormontól. Abban a ciklusban, mikor visszakaptam a fagyikat, nem is volt peteérésem, a 10. cn-on 10,5 mm-es volt a méhfalam, így a 14. nap ébresztették az embriókat. 4 db lett fagyasztva kettesével, és az első kettes csapat fel is ébredt, ügyesen osztódott, vissza is kaptam. Sajnos nem sikerült. Tavaly szintén 4 embriónk lett fagyasztva, egy sem ébredt fel. Elég rossz érzés volt. Ja, a fagyasztott beültetéses ciklusban és is estrofent kaptam, a 2. cn-tól kellet szednem 2 szemet naponta. Sok sikert!
2013. jún. 23. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!