Miert nem esek teherbe? Nagyon szeretnenk gyereket a baratommal. Sokat probalkoztunk, de nem sikerult. Nem tudom, hogy mi lehet a problema. Es en meg nagyon felek, hogy velem van a baj, amibe nem is szeretnek belegondolni.

Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 11:40
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Hány nap telik el egyik ciklutol a másikig??itt van megint az hogy sok minden okozhatja...menj el orvoshoz mert az nem jo ha gyakran meg van.
2013. jún. 18. 18:56
 22/30 A kérdező kommentje:
15-20 naponkent jon meg:(
2013. jún. 19. 09:16
 23/30 anonim ***** válasza:

Ha 15 napra is megjön a menstruációd, menj el orvoshoz, az nem természetes. Egyébként is el kell majd menned nőgyógyászati rákszűrésre, ha teherbe estél.

Valószínűleg kapsz majd valami bogyót, amitől rendbe jön a ciklusod, és utána könnyebben esel teherbe.

2013. jún. 19. 09:20
 24/30 A kérdező kommentje:
koszonom szepen:)
2013. jún. 19. 10:34
 25/30 anonim válasza:
Szia!Teljesen átérzem a helyzetedet...mi is próbálkozunk és nálunk sem jön a baba :( Én 28 vagyok a párom 31...7 éve vagyunk együtt és most jött el az idő,hogy babócánk legyen!Nekem sajnos 7 évesen volt egy abortuszom...4-5 éve abba hagytam a fogamzásgátlót!Mi még csak 2-3 hónapja próbálkozunk,de nagyon rossz amikor kiderül,hogy nem sikerült...:( Sajnos most is igy lesz,holnap kell megjönnie!Kb 2 hete fáj a cicim,úgyhogy tudom,hogy nem lakik senki oda bent...múlt hónapban is ez volt,de egyébként furcsáltam is,mert amióta mensizek soha nem fájt előtt a mellem,csak aznap amikor meg kellett jönnie egy enyhe görcs és tudtam,hogy megjött!29 naposak a ciklusaim elvileg 6.-a körül volt peteérésem,azon a héten 2 naponta voltunk együtt!Sokan mondják,hogy ne gondolj rá....na ettől a mondattól kiráz a hideg!Ha valamit nagyon szeretnél,akkor csináld már meg,hogy nem gondolsz rá...lehetetlen!!!Sokszor már az az érzésem van,hogy nem érdekel,lesz ami lesz,majd jön ha akar,de közben minden mensi előtt ott a remény,hogy talán most sikerült...és persze jön a cicifájás és a nagy pofára esés...
2013. jún. 19. 11:12
 26/30 anonim válasza:
Bocs 17 évesen :) Elirtam...
2013. jún. 19. 11:13
 27/30 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy milyen erzes.Az en parom is mindig kerdezgeti,hogy valjon mi a baj,hogy nem maradok terhes,es nagyon felek attol,hogy van valami baj velem.Pedig soha nem szedtem fogamzasgatlot es abortuszom sem volt.Es mar nehany honapja probalkozunk es semmi:(nagyon rossz erzes belegondolni,hogy nem lehet gyerekunk,mert nagyon szeretnenk egy kisbabat.Velem az vaj,hogy 15-20naponkenk van ciklusom,es mikor akkor jon meg amikor nem is szamitok ra,aztan meg nagyon faj a hasam,hogy az agybol sem tudok felkelni:((
2013. jún. 19. 11:32
 28/30 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Bocsi, nem kioktatásnak szánom, de a dokinak is ez lesz az első kérdése : hány naposak a ciklusai. A ciklus az egyik menses első napjától a következő menses első napjáig tart. Amiről te írtál először, az a vérzésed hossza. Az nem gáz, ha 5 napig tart, viszont a ciklusod túl rövid, valószínűleg nincs peteérésed. Ez tényleg baj, viszont van rá gyógymód. :-)

Szerintem ne várakozz, menj el dokihoz, mivel gond van veled, nem kell kivárni az egyébként kötelező minimum egy évet.

De ezzel a problémával ne nőgyógyászhoz menj, nem az ő szakterülete, ezzel endokrinológus foglalkozik, mivel hormonprobléma okozza valószínűleg. Félni nem kell tőle, vérvételre, esetleg ultrahangra küld el, semmi fájdalmas vagy kellemetlen dolog nincs az endokrinológián. :-)

mielőbbi babásodást kívánok! :-)

2013. jún. 19. 17:13
 29/30 A kérdező kommentje:
koszonom,es valoszinuleg el fogok menni,hogy meg tudjam,hogy mi a baj:(
2013. jún. 19. 17:26
 30/30 anonim ***** válasza:

szia!

Ha 15-20 naponta jön meg esélyed sincs terhesnek maradni! A beágyozódás onnantól kezdve hogy a petesejt kiszabadul a tüszőből 8-12 nap... ha neked megvan mondjuk 3 napig (ha ilyen gyakran jön meg gondolom nem lehet hosszabb ciklusod) akkor legyen mondjuk (TALÁN!) 5. ovud (ami kizárt szinte) és onnan még minimum kell 8 nap mikorra neked már megint meg fog jönni! Még jóformán be se tudna ágyazódni...

Kell egy hormonpanel és megmondd mindent! :)

Első babára 1 évet a második terhességem (ő sajnos nem maradt velünk) 2 és fél évet vártunk.

2013. jún. 20. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!