Miert nem esek teherbe? Nagyon szeretnenk gyereket a baratommal. Sokat probalkoztunk, de nem sikerult. Nem tudom, hogy mi lehet a problema. Es en meg nagyon felek, hogy velem van a baj, amibe nem is szeretnek belegondolni.

Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 11:40
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
koszonom nagyon szepen.Meg fogunk probalkozni es ha semmi,akkor orvoshoz fordulunk
2013. jún. 18. 12:19
 12/30 anonim ***** válasza:

Szia! Az ovu teszt jó ötlet és esetleg a hőmérőzést is tudnám még ajánlani. Ha 1 éven belül nem sikerül a baba akkor orvoshoz kellene fordulni. Nem csak nőgyógyászhoz, hanem endokrinológushoz is. Tudom nagyon rossz érzés belegondolni, hogy esetleg veled van a gond, de ezzel nem szabad foglalkoznod. Én sajnos tudom milyen érzés, mi 7 éve szeretnénk babát, de velem vannak gondok.

Tessék pozitívan hozzá állni a dolgokhoz és nem szabad a félelmek miatt húzni az időt! Minél előbb meg van a baj annál hamarabb van meg a gyógyulás is! Nagyon drukkolok, hogy mielőbb sikerüljön a baba!

2013. jún. 18. 12:21
 13/30 A kérdező kommentje:
koszonom szepen,es tiszta szivbol drukkolok en is,hogy sikerujon a baba nallatok is.
2013. jún. 18. 12:28
 14/30 anonim ***** válasza:
Mi is igy voltunk mint ti.De egy kis ügyeséggel célba ért a baba.Én rendesen menstrualtam és a neten lévő peteéréses táblázat szerint voltunk együtt mindid és bejött!probálkozatok ti is igy.egy probát meg ér!!3 honapos a babom :)
2013. jún. 18. 12:42
 15/30 A kérdező kommentje:
gratulalok a babahoz.Megprobalhatjuk mi is,csak en nem rendesen menstrualok:(
2013. jún. 18. 12:56
 16/30 anonim ***** válasza:
mit jelent az, hogy nem rendesen menstruálsz? Ez is lehet egyfajta gond, amit viszonylag könnyen helyre lehet hozni, viszont akadályozza a babát (progeszteron, pajzsmirigy, inzulin, stb)
2013. jún. 18. 14:02
 17/30 anonim ***** válasza:
már hogy nem a babát akadályozza, hanem a teherbeesést :) (előző voltam)
2013. jún. 18. 14:02
 18/30 A kérdező kommentje:
hat megesik amikor egy honapba 2xer menstrualok,de soha ugyan abba a datumban...
2013. jún. 18. 15:09
 19/30 anonim ***** válasza:
Kb. hány naposak a ciklusaid?
2013. jún. 18. 16:38
 20/30 A kérdező kommentje:
4-5 de megesik amikor egy hetig is eltart
2013. jún. 18. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!