A ciklus 16. napján milyen vastag lehet a méhnyálkahártyám?
Figyelt kérdés
múlt hónapban mensi előtt vékony volt 5mm.azóta szedek vitamin készítményt,sok gyümölcsöt eszek,vörösboroztam,és multis pezsgőtablettát iszok.szerintetek milyen vastag lehet?(ezért nem szaladhatok dokihoz h.nézze meg).szerintetek ezek használtak?2013. jún. 17. 13:33
1/3 anonim válasza:
igazán a sok-sok hús!!! fehérje vastagít és az E vitamin (napi 3x100mg) és a vörösbor is szupi!!!!!
Ha ezeket betartod, akkor a 16.napra már 14-15mm is tud lenni (saját tapasztalat)
2/3 A kérdező kommentje:
nem nagyon vagyok húsos:S hetente 1x-2x de többet sosem tudtam enni belőle:) most érik sok gyümölcs és azt eszem inkább:) illetve a tej-túró nagyon szeretem:)
2013. jún. 17. 13:56
3/3 anonim válasza:
nekem most a 15. napon 13 mm volt.erre azt mondták nagyon jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!