Ma van peteérésem? Életemben először találkoztam ezzel a tünettel? HELP?
Figyelt kérdés
sziasztok,ez a második próbálkozós hónapunk a férjemmel.múlt hónapvan voltam egy általános vizsgálaton és javasolta a doki hogy mérjem a hőmet.múlt hónapban cickafark teát ittam,és nagyon sok idő után megjött 27.napra nem 30 nap felett.:) ma pedig picilés után a wc papíron tojásfehérje szerű nyák volt,nagyon hosszú,és nekem soknak tűnt.Ilyet még sosem láttam,biztosan volt már ilyen nyák,de még nem láttam.Ma van akkor peteérésem?Ma nem tudunk a férjemmel együtt lenni,éjszakai horgászat lenyomott minket:/ de meddig van még lehetőségünk?2 napja is együtt voltunk meg előtte 4 nappal is.2013. jún. 16. 17:57
1/5 anonim válasza:
ez az....előtte 4 napban még jó esélyed van és után még egy napig,ha szerencsétek volt lehet már sikerült is
2/5 anonim válasza:
a 2 nappal esezlöttiből még lehet ott életképes spermiui., Azért amint tudtok legyetek együtt. Egy petesejt kb 24-36 órán át megtermékenyithető.
3/5 A kérdező kommentje:
akkor még a holnap esélyes lehet?
2013. jún. 16. 19:24
4/5 anonim válasza:
a tojásfehérje nyák egyáltalán nem azt jelenti, hogy akkor ma van peteérésed, és slussz. Nekem van, hogy 1 hétig is eltart, de három napig mindig eltart minimum. Szóval az is lehet, hogy ma van, holnap lesz, vagy az elkövetkező néhány napban. Legyetek együtt két naponta, és akkor tuti nem késitek le. 2 napja együtt voltatok, az jó. Ha ma nem tudtok, akkor holnap mindenképpen. Sok sikert.
5/5 A kérdező kommentje:
tegnap is együtt voltunk,előtte 2 nappal is és holnap is:) el akarom csípni:)
2013. jún. 17. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!