Mennyibe kerül egy lombik? Kíváncsi lennék, mert nagyon eltérő híreket hallottam.
Figyelt kérdés
PCO.IR,Pajzsmirigy alulmőködésem van(Szedem a Merkformint+betartok mindent) és a páromnak is az andrológus vitaminokat írt fel.Egy orvos ismerősöm tanácsolta,ne menjünk inszemre,mert hasonló árban van és ez biztosabb.Szerintetek is?????2013. jún. 8. 13:01
1/7 anonim válasza:
A pcos+it és pajzsmirigy miatt nem indokolt az lombik még az inszem sem, ha a 3as kezelést betartod javulni fog, ha a pároddal nincs gond akkor simán lehet spontán ha nem jön össze 1 évvel azután sem, hogy a 3as kezelést hatott akkor lehet esetleg inszemen gondolkodni, lombikra nem fognak elküldeni és nem csinálják meg ha nincs rá ok, egyrészt a lombik sokkal drágább , másrészt sokkal veszélyesebb. Én pl majdnem belehaltam az egyikbe.
2/7 anonim válasza:
TB-s lombik ingyenes 5 alkalommal,de a gyógyszerek,injekciók 100-150 ezer között mozognak.Saját finanszírozásban kb 500 ezer+a gyógyik,injekciók.
Kedves első ne sokkold a kérdezőt,ritka kivétel vagy!Nekem 8 lombikom volt és mégis élek!
3/7 anonim válasza:
Nekem is 8 volt. És sajnos egyáltalán nem olyan ritka és ha nincs rá indok nem fogják megcsinálni, legalább is normális doki biztos nem.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,sajnos a párommal is van baj:( lassuak és nem jo irányba mozognak így szerintem nagy esélyekkel indulunk hogy lombik lesz:( de nagyon szépen köszönöm hogy iratok...
2013. jún. 9. 19:47
5/7 anonim válasza:
Szia én is pcos vagyok.a korházak protokolljátol függ milyen kezelés kell.a baross pl 3spontán fogantatás amu fejenként olyan 40-be van.nekem ezek megvoltak.aztán 6inszem ami kb 80/alkalom.aztán limbik kivéve ha apukával gond van.akkor itt egyből lombikot javasolnak.az ott 100-tol fölfelé attól függ hogy reagàlsz a kezelésre.engem pco
6/7 anonim válasza:
Véletlen elküldtem.szoval engem "sima"pcos-el elküldtek 3probálkozás után mert nem reagáltam semmilyen kezelésre.15 éve probálkozunk.válogasd meg hova mész
7/7 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki van peteérésem,mert a múlt hónapban 19mm domináns tüszőt írtak le igaz 21napon,de mégse sikerült,pedig kaptam repesztőszurit és duphastont is...clostylra pedig cisztám lett:((de akkor nem tudtuk van e peteérésem vagy sem..lehet csak a páromnál lesz már a nagyobb gond:(((köszönöm a válaszod
Neked hiába adtak gyógyszert nem lett peteérésed??Vagy mi volt a gond???
2013. jún. 9. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!