Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Létezik h mindig csak krémes...

Létezik h mindig csak krémes állagú a hüvelyváladékom? (többi lent! )

Figyelt kérdés
Peteérés időpontja körül sem jön az a várva várt tojásfehérje állag! Létezik h nekem nem változik, vagy nem volt peteérésem? (esetleg vmi baj van a PH értékkel? fertőzés, h mindig krémes?)
2013. jún. 7. 22:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem neked is valtozik csak epp nem veszed eszre. De ha ennyire aggodsz akkor keresd fel a nogyogyaszod. O biztosabbat tud majd mondani.
2013. jún. 7. 22:29
 2/6 A kérdező kommentje:
2 hónapja várjuk a bébit,hogy mikor jön össze! előtte voltam dokinál, azt mondta h fél év múlva menjek vissza ha még mindig nem jönne össze!
2013. jún. 7. 22:38
 3/6 anonim ***** válasza:
27%
Az ilyen 2 honapos probalkozassal ne farasszatok mar itt! Az semmi! A legtobb no nem esik teherbe 2 honap alatt. 1 ev utan beszelunk problemarol... Ne stresszeljel mert akkor foleg nem fogsz teherbe esni. Nem baj ha kremes allagu vagy.. Nekem mindig kremes elegge bo valadekozasom volt vilag eletemben, megfis 3 gyerekem van..
2013. jún. 7. 23:29
 4/6 marki_2 ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ezzel a kérdéssel én is így állok ebben a hónapban.

A hőgörbém szépen alakul, de a tojásfehérje állag sehol sincs, holott eddig mindig volt.

De inkább hiszek a hőgörbének, meg egyébként is... nem csak a baba miatt szeretkezünk. :)

2013. jún. 8. 10:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Soha az életben nem volt tojásfehérje nyákom a peteérés környékén, mégis a 2. babámat várom éppen.

Nem minden nőnek a nyákja lesz tojásfehérjés, de az nem jelenti azt, hogy nincs peteérése vagy tüszőrepedése. A nyák változása krémes állag esetén a mennyiség nő meg, illetve vizes állagú lesz.. Nyugi! Használj ovutesztet és látni fogod mikor van peteérésed, 2-3 hónapig figyeld a nyákod is mellette. Látni fogod a különbséget a ciklusod során.

2013. jún. 19. 21:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. jún. 21. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!