Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Akkor ezek a vitaminok segítik...

Akkor ezek a vitaminok segítik a méhnyálkahártya vastagodását?

Figyelt kérdés
ma vettem meg a vitaminokat,találtam olyan készítményt amiben ezek vannak:szelén,A-C-E vitamin,és vettem multivitaminos pezsgőtablettát.Szerintetek ezek már akkor jók lesznek?
2013. jún. 4. 13:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
szerintem ezek a teherbeesést nem befolyásolják, csak arra szolgálnak, h amint megfogant a baba, rögtön mindenből a maximumot kapja + nyilván egy egészséges, fitt testbe könnyebben érkezik, de direkt összefüggés nem hiszem, h lenne
2013. jún. 4. 13:21
 2/12 anonim ***** válasza:

Nos, az A-t nem tudom mire jó :)

A C általános immunerősítő, az E a hormonháztartást egyensúlyozza, így segítheti a teherbeesést, ha hormonzavar van és vékony a nyálkahártya, vastagíthatja. A D pedig a petesejteket erősíti, tudom, nem kérdezted, de hátha segít. Sztem jó úton haladsz.

2013. jún. 4. 13:50
 3/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,mindent megteszek azért,hogy tényleg sikerüljön:)
2013. jún. 4. 14:04
 4/12 anonim ***** válasza:
én az A vitamin túladagolásával kapcsolatban sok rosszat hallottam (nem annyira megerősített forrásból), de biztos, ami biztos, inkább kihagynám
2013. jún. 4. 14:09
 5/12 anonim ***** válasza:
A vitamint TILOS szedni terhesen, mert a gyermek megvakulhat, vakon születhet!!!! Azt NE szedd!!!
2013. jún. 4. 17:18
 6/12 A kérdező kommentje:
de ez olyan vitamin készítmény amiben összesen együtt vannak ezek a vitaminok
2013. jún. 4. 17:35
 7/12 A kérdező kommentje:
összetevők 100 g termékben:24 g c-vitamin;4,1 g E-vitamin;0,49 g béta-karotin;29 g nátrium-szelenát Tartalom:60 kapszula=26 g
2013. jún. 4. 17:42
 8/12 A kérdező kommentje:
2013. jún. 4. 17:43
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem méhpempőtől vastagodott meg a nyálkahártyám.
2013. jún. 5. 18:32
 10/12 anonim ***** válasza:
Én terhesvitamint szedek most és mivel nekem sem túl vastag a méhnyálkám,minden másnap 200mg E vitamint szedek mellé.Nem merek többet,bár gondolkozom rajta,hogy minden nap szedjem-e,de az E vitamin is túladagolható sajna. Én még mellé néha C vitamint és Omega 3 halolaj kapszulát szedek,állítólag ez is nagyon fontos!
2013. jún. 6. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!