Méhnyálkahártya vastagítás a következő ciklusomra?
Figyelt kérdés
Miket ajánlotok ami már rövid időn belül tényleg segített?Nekünk csak ennyi a baj,a gyerekvállalásnál,pár mm kellene még,olyan 3-4.Mi az ami nem drága,és segít is.?2013. jún. 1. 08:05
2/16 anonim válasza:
E vitaminról hallottam, hogy segít és a ciklus második felében a palástfű tea.
3/16 anonim válasza:
Próbáld meg a méhpempőt vagy esetleg az energy márkától a gynex nevű cseppeket.Most én is ezt fogom haasználni.
4/16 anonim válasza:
napi 3x100mg E vitamin csodákat tesz, és még a sok fehérje!!!! hús hússal, vörösbor! Garantáltan vastag lesz a nyálkahártyád!
Nekem nagyon bevált, mindig 15mm-es lett a nyálkahártyám a tüszőrepedésre :)
5/16 anonim válasza:
E-vitamin. Az első hónapban szép nyálkahártyát csinált, mikor szedni kezdtem. Meg is tapadt a baba. :)
11 hkm
6/16 anonim válasza:
gratula a babához!
mennyi e vitamint szedtél naponta?
bocs, h belekérdezek:)
7/16 A kérdező kommentje:
a héten veszek gyógyszertárban e vitamint,meg naponta megiszok majd 1 pohár bort:) most éppen azt iszom.:)
2013. jún. 1. 13:58
8/16 anonim válasza:
100 mg-ot, vagyis 1 kapszulát.
A 11 hkm.
9/16 A kérdező kommentje:
ma megjött,nem tudom hány év után most először 27.napra,lehet a cickafarkfű megtette a hatását!
2013. jún. 2. 16:16
10/16 anonim válasza:
Ez jó hír, akkor lehet, hogy beáll a ciklusod normálra és hamarabb sikerül a baba. Én sajna nem tudom inni a teát mert a bőrőm csúnya tőle nagyon az arcomon. Remélem hamar sikerül a baba neked is és nekem is. Azt mondják 3 hónap alatt lesz hatásos. Drukkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!