Miből látja a nőgyógyász hüvelyi ultrahangon, hogy megfog jönni?
Nos az hogy 5 mm nyálkahártyát mondott, attól még bármi lehetséges. 6 nappal mensi előtt pedig semmi olyat nem láthatott amiből meg tudja mondani hogy baba lesz vagy mensi.
Az 5 mm-es méhnyálkahártyával kapcsolatban ez az én kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Nem szeretnél nagyon lehangolni, de a beágyazódáshoz minimmum 8 mm-es nyálkahártya kell.
És 6 nappal vérzés előtt kb. a beágyazódás ideje lenne. Szóval szerintem ebben a hónapban már ne reménykedj:(
Majd a következő!
Akkor az én 2 évesem egy csoda, mert 5 mm-es méhnyálkahártya mellett mégiscsak sikerült megtapadnia? Szerintem azért még ne írd le ezt a hónapot, de ha mégis megjön, akkor se csüggedj, kezdj el szedni e-vitamint, az vastagítja a méhnyálkahártyát.
Első válaszoló voltam
Második vagyok.
Hát én 8 mm-t tanultam. Bár azért hozzá kell tenni, hogy a mérés eléggé orvos és UH gép függő. Egy rosszabb géppel nem is biztos, hogy annyira pontosra sikerül a mérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!