Most ez normális?
nem
a tüszők általában 20 mm körül megrepednek. 33 mm az már ciszta sajnos :(
Hát ezt sajnos nem tudom :( a 7. napon pláne nagy lenne tüszőnek...
volt már inszemem egy jó pár, de nekem nem is ez volt a mente (closty, uh-k, ha elég nagy a tüsző, akkor repesztő, és onnan 36 órán belül inszem)
Szia!
Az már semmi kép nem fog megtermékenyülni mert túlnőtte magát.Nekem már a 23 cm-esre azt mondta az orvos,hogy túl nagy.Kihez jársz?Amúgy a clostytól nekem is cisztám lett!
Szia
Köszönöm hogy írtál :
Tatabányára járok Dr Lollok Zoltánhoz magánorvos
Szia! Én is a Lollok dr-hoz járok!
Bár nagyon nem szereti ha a neten olvasgatok, de én mindíg megkérdezem róla!
Nekem azt mondta, hogy 20-22 mm-esen repednek meg a tüszők, és mondta is már kb. 26 mm-es tüszőmre hogy túl nagy!
Ennek ellenére rettenetesen megbízhatónak és lelkiismeretesnek tartom!!!!!!!!!!!!!!!
Szóval ha hülyén is hangzik, akkor is bízz benne, ha akkor ezt mondta, most meg azt. Biztosan tudja mit csinál!
Bár azóta gondolom már túl is vagy a dolgon.
Hogy ment, mi volt végül?
Én is inszemre készülök nála egyébként, ha szerencsénk lesz, akkor talán már augusztusban meg tudjuk csinálni ( a Kopa dr. "áldására" várunk).
Leírnád a tapasztalataidat, az árakat, a menetét? Sokat segítenél vele!
Rettenetesen drukkolok hogy összejöjjön! Minden általa megfoganni segített kisbaba reménysugár nekünk is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!