Van itt olyan anyuka aki PCOS-s és mégis viszonylag hamar teherbe esett?

Figyelt kérdés

2013. máj. 30. 15:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, én. Háromszor estem teherbe, elsőre négy hónap után, a második és a harmadik babával azonnal. Sok szerencsét! :)
2013. máj. 30. 15:50
 2/8 anonim ***** válasza:

hát ez a hamar ez relatív.

2 és fél év alatt, de ha a metforminomat nem 500-al, hanem 750-nel kezdték volna, szerintem előbb teherbe estem volna.

Barátnőm 1 év met után az első kívánt szeretkezésnél teherbe esett. (mert előtte még védekeztek, nem akartak babát)

2013. máj. 30. 16:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Bocs az offért, az első két válaszolótól szeretném kérdezni, hogy tipikus PCO tünetetek volt? Vagy nem volt PÉ, és ezért kezdtétek el a kezelést?
2013. máj. 30. 17:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem az első két terhességem azonnal összejött, a harmadikra 2,5 évig vártunk.
2013. máj. 30. 18:55
 5/8 anonim ***** válasza:

2. vagyok. Hát igen. Vékony lány voltam mindig, akkor hirtelen nagyon meghíztam, pattanásos lettem, meg éreztem is a testemben a sok ülő munkától azt a rossz tespedtséget, meg vagyok róla győződve, hogy az inzulin szintjét éreztem.

A baba úgy sikerült, hogy nagyon-nagyon visszafogytam a tornával és a diétával és a mettel.

Aztán sajnos terhességi cukrom lett, igen magas, így még inzulin is kellett, jobb lett volna, ha mondja dokim, hogy alapból tartsak egy diétát terhesen is. Ezt azért mondom, hogy majd figyelj rá, persze ez nem törvényszerű. Szülés után cukrom o.k. lett, és az IR maradt, de meg nem hízok, a lazább diéta mellett sem.

Ja, és igen, nem volt peteérésem átlalában, és gyöngyös volt a petefészkem, mind kettő az u.h.-on. (látszottak a pco-k) és annyira, hogy még műtét is kellett sajnos.

2013. máj. 31. 17:43
 6/8 anonim ***** válasza:
1.5 év hármas kezelés után álltunk neki próbálkozni. Első hónapban sikerült. A másfél év alatt rendeztem a hormonértékeim, fogytam 25kg-t, az életünk is rendszereztük (lakásfelújítás, stb) és csak utána fogtunk bele. Minden a terv szerint halad, félidőnél járok és még nem híztam, az értékeim rendben vannak.
2013. jún. 19. 16:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi 9 évig próbálkoztunk,gyógyszert nem szedtem,mert nem akartam,fél év alatt 33kg fogytam,az első próbálkozásnál terhes lettem.
2013. jún. 19. 21:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Engem már kezelnek bő egy éve csak sajnos nem volt elegendő a Merkformin.Elmentem egy jó nőgyógyhoz és egy magán endokrinológushoz aki emelt rajta,tartom a diétát,biciklizek,fogytam keveset és még csak ez 1 hónapja történt,most pedig már nagyon szép peteérésem volt:))Remélem lesz baba is :)))
2013. jún. 20. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!