Van itt olyan anyuka aki PCOS-s és mégis viszonylag hamar teherbe esett?
hát ez a hamar ez relatív.
2 és fél év alatt, de ha a metforminomat nem 500-al, hanem 750-nel kezdték volna, szerintem előbb teherbe estem volna.
Barátnőm 1 év met után az első kívánt szeretkezésnél teherbe esett. (mert előtte még védekeztek, nem akartak babát)
2. vagyok. Hát igen. Vékony lány voltam mindig, akkor hirtelen nagyon meghíztam, pattanásos lettem, meg éreztem is a testemben a sok ülő munkától azt a rossz tespedtséget, meg vagyok róla győződve, hogy az inzulin szintjét éreztem.
A baba úgy sikerült, hogy nagyon-nagyon visszafogytam a tornával és a diétával és a mettel.
Aztán sajnos terhességi cukrom lett, igen magas, így még inzulin is kellett, jobb lett volna, ha mondja dokim, hogy alapból tartsak egy diétát terhesen is. Ezt azért mondom, hogy majd figyelj rá, persze ez nem törvényszerű. Szülés után cukrom o.k. lett, és az IR maradt, de meg nem hízok, a lazább diéta mellett sem.
Ja, és igen, nem volt peteérésem átlalában, és gyöngyös volt a petefészkem, mind kettő az u.h.-on. (látszottak a pco-k) és annyira, hogy még műtét is kellett sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!