Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ha mar 2 vetelesen vagyok tul...

Ha mar 2 vetelesen vagyok tul es 1 ev sikertelen eredmennyel, most a teszt pozitivat mutat, akkor ovatosnak kell lennem? Uszni jarhatok v fertozes veszely?

Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 11:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Én a helyedben tuti nem kockáztatnák meg egy fertőzést sem. Ezzel az "előélettel" úgy vigyáznék magamra, mint a hímes tojásra. Majd ha túllennék a kritikus 12. héten, akkor óvatosan csinálnék ezt-azt.

Persze ez csak én vagyok, nem biztos hogy engem kell utánozni. :-)

2013. máj. 30. 11:11
 2/8 anonim ***** válasza:

Hála IStennek én még nem vetéltem el soha, 33 hetes vagyok de így sem mennék úszni, igen a fertőzésveszély miatt.

Légy óvatos!!!!!

2 vetélés után én úgy vigyáznék rá mint egy hímes tojásra!(most is így vigyázunk!!)

2013. máj. 30. 11:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Problémamentes előélettel sem mennék uszodába. Így meg aztán főleg. Nagyon vigyázz Magadra!
2013. máj. 30. 11:14
 4/8 anonim ***** válasza:
szerintem sem kéne kockáztatni. Az előző evtéléseknek lehet tudni hogy mi volt az oka? volt egyáltalán?
2013. máj. 30. 11:16
 5/8 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat lanyok,tuti h nem megyek uszodaba.pisileskor neha rettegek neehogy megint barnazas majd veres legyen a bugyim.
2013. máj. 30. 11:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Orvosnál voltál már? Ilyenkor talán gyógyszert is adnak nehogy mégegyszer úgy járjál. Én sem úsznék, és kiméletes életmód, vigyázz magadra.
2013. máj. 30. 13:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt 2 vetélésem, hát, én a kisfiammal a 16. hétig kb. ültem-feküdtem. Nem írtad, voltál-e orvosnál már, de azonnal szedned kéne az utrot+duphastont, és vérvételt kérni - nekem pl. a harmadik terhességnél derült ki, hogy autoimmun pajzsmirigy gondom van, az anti tpo-m nagyon magas volt, valószínűleg ez okozta a vetéléseket, ezeket nagyon fontos lenne így az elején kiszűrni, ha eddig még nem vizsgáltattad ki magad.
2013. máj. 30. 14:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem hogy ne menj úszni, de mihamarabb orvoshoz. Szerintem utro-t felírhatna, hogy erősítse meg a terhességet.
2013. máj. 30. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!