PCO és előrehajló méh. Ezért nem jön a baba? Tudnátok
nekem tanácsot adni?
Figyelt kérdés
Több, mint 1 éve próbálkozunk már. Hormon eredményeim jók, csak a progeszteron szintem szokott alacsonyabb lenni (13 körüli volt legutóbb az érték). Jó lett a cukorterhelésem is; nem vagyok IR-es. Viszont az UH szerint mindkét petefészkem pco-s és előrehajló méhem van. A párommal heti 2-3X szoktunk együtt lenni.
2013. máj. 28. 17:49
1/6 anonim válasza:
Mennyi lett a terhelésed? Tudsz számokat? meddősgin kezelnek avgy nőgyógyász? Csak mert a nőgyógyászok gyakran nincenek tisztában a határértékekkel. A ásik hogy évente nem árt nézetni terhelést mivel 99%-ban lesz IR is. Nekem is igy volt első évben még jó volt a terhelés rá egy évre már enyhe IR.
2013. máj. 28. 18:11
2/6 anonim válasza:
az, hogy jó a cukorterhelésesed sajnos nem garantálja, hogy az inzulin is jó mellette. Én például így jártam, nálam ez volt az ok, plusz a d-vitamin hiány, ami szintén jellemző ránk sajnos.
Nekem 4 havonta ellenőrizték, hogy mi újság, és végül a baba is jött :)
Mi 4 évet vártunk rá.
2013. máj. 28. 18:30
3/6 anonim válasza:
Nem értek a PCO-hoz, de úgy tudtam az előrehajló méh a "normális", eddig rosszul tudtam?
2013. máj. 28. 19:44
4/6 anonim válasza:
PCOS-sal kezeltek 8 éven sikertelenül :( elegem lett, vettünk lovakat és megbeszéltük nem lesz gyerekünk,lefogytam 30kg,és nem szedtem a gyógyszereimet,fél év múlva terhes lettem,ma 5 éves a kislányom és 3 hónapos terhes vagyok,gyógyszer és orvosi segítség nélkül.Az utóbbi 5 hónapban 20 kg fogytam.
2013. máj. 30. 14:50
5/6 Manka68 válasza:
Kedves utolsó!
A rendszeres mozgás a PCOS(IR) kezelésének egyik, (a legfontosabb!) része, ha addig nem mozogtál, csak a gyógyszert szedted, azért nem javultál. Gondolom a lovakat nem csak gondozod, hanem lovagolsz is, ezzel tetted magaddal a legjobbat! :-)
Kedves Kérdező!
PCO ritkán van inzulin rezisztencia nélkül, ha vérvételkor nem nézték az inzulint, akkor azt mindenképpen érdemes megcsináltatnod, ráadásul tényleg sok doki elbagatellizálja a nyilvánvaló problémákat is sajnos.
2013. máj. 30. 17:24
6/6 anonim válasza:
Ez így van jó orvost kell találni. Nálam is diagnosztizálták a PCO-t kell egy kis Mertformin és hormon és ez és az. 1 évig nem menstruáltam stb.nekem is előrehajló méhem van stb. Nagyon csúnya dolog , de nem mentem vissza az orvoshoz ez kb 2 éve volt januárban megbeszéltük a párommal, hogy akkor próbáljuk meg a babát,én tudtam hogy nehéz lesz . Februárban már terhes voltam .Nekem is csak az UH és a vérvétel (hormon) alapján állították fel a diagnózist
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!