Mennyi esélyem van?
Hát szerintem ha nagyon vékony akkor nem tud megtapadni. Mond az orvosnak,hogy babát szeretnétek, és kezdjetek ezzel valamit. Nem ismerem az említett gyógyszert, gondolom a barnázás kevés prog.ra utal, és arra vana gyógyszer. Lehet a mellékhatása hogy elvékonyítja a nyálkahártyát? Hanyadik ciklusnapon volt ilyen a nyálkahártya?? Mert ha a ciklus vége felé már elég vastag akkor minden okés. Nekem Peteérés előtti napokban kb 4 mm szokott lenni és menzesz előtt már 11 mm körüli..pontosan nem tudom, a legutóbb ennyi volt.
Mindenképpen kérd ki az orvos véleményét, hisz nem hiába van a neve előtt Dr jelzés. Biztos tud segiteni.
Túl kevés infót adtál meg igy nem tud senki esélyt mondani neked, ha nem védekeztek középidőben,és rendben van minden akkor sem 100% az esély .sőt meglepően kevés, pontosan nem tudom. De esély mindig van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!