Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van esélyem visszahozni a...

Van esélyem visszahozni a tejem ha mar semmi tejem nincs? 5 hónapos a baba kizárólag ttápszeres kb 2 hétig szopzott.

Figyelt kérdés
Nem tudtam szoptatni sok volt otthon a problema .de most nagyon rosszul erzem nagam h megfosztottam a szoptatas elmenyetol magunkat.
2013. máj. 13. 21:53
 1/8 anonim ***** válasza:
68%

most meg már minek?a 2 hét is több, mint a semmi.

Viszont lehet a babád el sem fogadná már sem a cicit sem az anyatejet.

Ne érezd rosszul magad, ne legyen bűntudatod, hisz nem ártottál a babádnak,hidd el a tápszer nagyon jó nekik.Vannak akik kezdettől fogva tápszeren növekedtek és egészségesek.

2013. máj. 13. 21:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Nagy szoptatás párti vagyok, de szerintem már nem tudod szoptatni újra a babádat. De a szoptatáson kívül még rengeteg dolog van, amivel felépítheted a köztetek lévő anya-baba kapcsolatot. Foglalkozz vele sokat! Vedd ölbe, hordozd kendőben, mei-taiban, énekelgess, mondókázz neki, nevettesd meg sokszor.

Ha mégis nagyon elszánt vagy, és a bab hajlandó bekapni, szopizni a cicidet, akkor létezik egy SNS (Szoptanít)nevű cucc, amivel anyatej hiányában is lehet szoptatni. Elég drága, nézz utána lehet-e bérelni, vagy használtat venni.Egy kevés esély van arra is, hogy az inger hatására, anyatej termelés is beindul.

2013. máj. 13. 22:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát talán egy próbát megér, de szerintem már nem nagyon lehet ennyi idő után. Meg aztán már megszokta a babád a cumisüveget. Ne érezd magad rosszul, inkább koncentrálj más olyan csodálatos dolgokra amit ez az időszak adhat!! Van hála istennek rengeteg! :)
2013. máj. 13. 22:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Ma rendeltem meg a medela szoptanitot.ha tejem nem is lesz nem de remelem egy igazi bensoseges kapcsolat fog kialakulni.elso gyerekemet se sikerult szoptatnom es meglatasom szerint nem is kotodik hozzam annyira ami szinten borzasztoan bant.
2013. máj. 13. 22:13
 5/8 anonim ***** válasza:
81%
Ne haragudj, de ez hatalmas butaság, amit írtál. Ha a gyereked nem kötődik hozzád, az nem a szoptatás hiányától van. Inkább gondolkozz el mi lehet ennek a valódi oka és arra figyelj a jövőben. Nem bántani akarlak, remélem nem sértődsz meg nagyon, de nem tudok elmenni amellett, mikor valaki ilyet ír, mert annyira nem igaz.
2013. máj. 14. 07:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Én olvastam cikket, miszerint a mellet ért inger elindíthatja a tejet., még akkor is, ha örökbefogadott babáról van szó. Azt tudom, hogy Rózsa Ibolya írta, aki IBCLC-s laktációs szakember, de már a linket nem találom. Ha megtalálom mindenképp felteszem neked.

Ha egy ilyen helyzetben lehetséges a szoptatás, akkor neked is sikerülhet még. Persze azt kétlem, hogy csak és kizárólag az anyatej elég lesz a babának, de valamennyi lehet lesz.

2013. máj. 14. 07:42
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

itt egy link. Reméljük, hogy a babád szopási reflexe még megvan.

2013. máj. 14. 07:46
 8/8 anonim ***** válasza:
67%
Nekem három hónap után hozta vissza szopis tanácsadó, sok-sok munkával. Megadom az elérhetőségét, ha szeretnéd, egy angyal. Műtétem volt és a gyógyszerek miatt nem szoptathattam. Ennek 11 hónapja, még mindig van tejem.
2013. máj. 14. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!