Ti megpróbálnátok ismét?
Figyelt kérdés
Három méhenkívüli terhesség, egy sikertelen lombik után tudom, hogy nem érdemes spontán teherbe eséssel próbálkozni de védekezni sem szeretnénk. Hasonló cipőkben járóktól kérdezném, hogy ők védekeznek e?2013. máj. 18. 16:02
1/8 anonim válasza:
Ebben az esetben én dokival konzultálnék. Doki nélkül viszont úgy gondolnám, hogy védekeznénk, ugyanis három méhen kívüli terhesség után nem tudom, hogy hogy tudnék még következőket túlélni. Inkább bíznék a lombik sikerességében.
2/8 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van, tudom. Csak a kisördög mindig ott motoszkál, hogy mi van, ha mégis sikerülne.. Valószínű továbbra is védekezünk, de kíváncsi voltam más véleményére is. Köszi
2013. máj. 18. 16:37
3/8 anonim válasza:
Kolléganőmnak papírja volt róla, hoy nem lehet saját gyereke.
A második örökbefogadás után fél évvel teherbe esett, amin ők is és a doki is nagyon meglepődtek!
Így most van két örörkbefogadott csöppségük (mindkettőt csecsemőkorban fogadták örökbe), és egy újszülöttjük, aki a saját vérük!
Soha nem szabad feladni!!!
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi utolsónak is. Jó ilyet olvasni.
2013. jún. 10. 17:14
5/8 A kérdező kommentje:
Most találtam meg a régi kérdésem. 2014 februárban ismét lombikozni szerettünk volna. Akkor előreláthatólag szeptemberi időpontot kaptunk beültetésre,azzal, hogy addig minden vizsgálatnak meg kell lennie. Áprilisban kellett menni méhfeltöltésre, de március végén nem jött meg. Csodálatos módon spontán terhesség jött létre és jó helyen tapadt meg :) azóta már meg is született és cseperedik. Hasonló helyzetben lévőknek azt kívánom, hogy nekik is sikerüljön. :)
2016. jún. 7. 09:02
6/8 anonim válasza:
Ó, de jó, de jó! Ügyesek vagytok! Hogy hívják a picit, mennyi idős?
#3 vagyok, látod, soha nem szabad feladni!
(közben nekünk is született még egy kisfiunk, szintén mesterséges megtermékenyítéssel, mint a bátyja)
8/8 A kérdező kommentje:
Most másfél éves, kislány.
Én is gratulálok :)
2016. jún. 11. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!