Még csak második napja szedem a clostit, de szurkál a jobb petefékszem. Másnál is ilyen volt?
Most már megszűntek a fájdalmas szárkálások szerencsére. Érdekes, csak az első két napon volt. Még ma és vasárnap kell szednem, aztán letelik az öt nap! Nagyon kíváncsi vagyok hogy lesz-e végre pozitív tesztem?!?! :)
Remélem a cisztákat megúszom... De nem úgy van, hogy a nem megrepedt tüszőkből, amik nem tudnak felszívódni, azokból alakulnak ki a ciszták??
én is úgy tudtam... nekem mégis nőttek mint a gomba...
Remélem sikerül. Nekem első hónapban sikerült mind a kétszer először 5 szem aztán 10!
Sajnos most szedtem...
sokat görcsöltem és duphastont kaptam az meg írja, hogy fejlődési rendellenességet okozHAT más hormontartalmú készítmények szedésével egyidejűleg vagy után...
Nálunk okozott :=(
A babánknak nem fejlődött ki a nyaka és hétfőn veszik el a picit!
Azt mondták valami külső behatás volt és külső nekem csak ez volt mert se vegyszerezés se semmiben nincs részem már...
Azt ne szedj, semmiképp ha görcsölsz...
Jesszusom!!! Hát ezt még olvasni is borzasztó!!! :(( Nagyon sajnálom!!! Mennyi idős most a babád??
Pedig azt mondják, hogy a closti nem tartalmaz hormont, hanem az agyalapi mirigyet stimulálja, ami a hormont termeli...
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok Neked a hétfői napra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!