BogMes kérdése:
Már több mint 2 éve próbálkozunk, eddig sikertelenül. Nekem pco-m van de voltunk már a férjemmel teljes kivizsgáláson és mindent rendben találtak (? )
Figyelt kérdés
Most dec.2án jött meg a enzeszem és 3-4 napig tartott, mint általában.Annyi változás volt csak hogy 1 hétig antibiotikumot szedtem és 2 nappal előbb jött meg.A 12.napomon(kb menzesz után 1 héttel) egy napi pici vérzésem volt iszonyatos görcsökkel, és utána 4 napig nagyon erős folyásom,szag és viszketés nélkül.Vajon mi lehet ez? Eddig életemben egyszer volt pecsételő vérzésem kb középidőben, de ilyen sok folyásom még sosem volt-csak a köztes idejű tojásfehérjés.Ti mit gondoltok?2012. dec. 19. 13:45
11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy hogy igy biztatsz.nagyon koszonom.az eredmenyeimet egyebkent nem csak 1 orvos latta hanem mas hozzaerto is.A munkakat pedig nezegetem csak eleg alap az angolom de biztosan sikerulni fog vmit talalni meg ha csak part time ban is. Meg nincs 2hete hogy kijottem.Utolso valaszolonak:sok egeszseget kivánok nektek es a jovendobeli gyerkocnek.
2012. dec. 20. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!