PCO, IR, túlsúly nincs. Más is volt/van így?
Szia! Én is ebben élek, amiben Te! Ne add fel, és nem is baj, ha kiadod magadból a feszültséget! Én a metformin babamozit szoktam nézegetni itt (jó érzésekkel töltenek el a sikertörténetek, bevonzani is könnyebb, ha elképzeled, hogy a következő képen Te vagy és a Manód :)
www.pco-szindroma.hu
Mielőbbi sikert kívánok nektek!
A második hozzászólást nem nagyon értem, mi köze ak érdéshez?
Amúgy igen, más is van így. Tipp nemigen van, csak a kitartás és hit. Ki-hol találja meg a megnyugvást addig is, amíg várakozunk ...
Merckformin XRt szedek. A 9 hónap csak a kezelés. Már két éve szeretnénk babát, igaz, akkor még nem tudtuk mi a baj.
A mensim normális és minden hónapban rendszeresen megjön és megjött ezelőtt is.
Sokat agyalok a dolgon, nehezen tudok lekattanni a babatémáról, még ha tudom is, hogy ezzel ártok magamnak. A párom kitart mellettem, csak azt sajnálja, hogy nem tud mindig megvigasztalni.
Már az örökbefogadásról is beszélgettünk - persze nyilván megvárunk még valami clostys vagy inszemes alkalmat. De nem akarok arra eszmélni, hogy 35 vagyok, a hátam mögött 6 sikertelen lombikkal, és így várjunk még 2-3 évet, mire kapunk egy bébit, akit az anyja nem akart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!