Pcosok! Akinek magas volt az inzulinja, mennyi idő alatt rakta rendbe a metformin? Vagy mennyi idő alatt sikerült a baba?
Figyelt kérdés
2012. szept. 8. 15:50
1/11 anonim válasza:
Szia,
a merckformint egy évig szedtem, az nem segített, kombinált gyógyszert kaptam, 8 hónap szedés után spontán terhes lettem.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! És persze gratulálok! :) Várok még több választ is! :)
2012. szept. 8. 17:33
3/11 anonim válasza:
szia!
én januártól szedtem Meforalt 3x850-est. most vagyok 13 hetes és még mindig szedem a gyógyszert!
4/11 A kérdező kommentje:
szia! gratulálok neked is! :) végig szeded a gyógyszert majd? Diétáztatok is mellette?
2012. szept. 8. 20:03
5/11 anonim válasza:
nemsokára megyek terheléses vércukorra és majd utána meglátja a doki h még meddig és mennyit kell szednem..
én igen,odafigyelek h mit eszem..nem számolom..de figyelek!:)
6/11 anonim válasza:
Október legvén kezdtem. Februárr beállt a ciklusom, májusban rábolintott a doki, hogy mehetünk lombikozni. júli 31-én kezdtem és május 3-án született a fiam.
7/11 anonim válasza:
Márciusban kezdtem a metet, fogytam 15 kg-ot. A legutolsó ciklus 2. felében duphastont szedtem. És tegnapelőtt pozi lett a tesztem.
8/11 A kérdező kommentje:
Nagyon gratulálok mindenkinek! :) Akkor van remény!Nem türelmetlenkedek én se. Boldog Babavárást! :)
2012. szept. 9. 11:10
9/11 anonim válasza:
Munkatársam leánya 5 év elkeseredett próbálkozás után a 3. hónapban teherbe esett spontán a 3*1 1000mg merckformin szedése után.Fontos,hogy inzulin szintet kell nézni,nem vércukorszintet.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Gratulálok neki! :)
2012. szept. 13. 05:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!