3 hónapja szedek metformint, + diéta és mozgás. De se menzi, se baba nem jön össze. Csak a hasmenés állandó a bogyótól. Pcos vagyok. Szerintetek miért nem segít? Van valami gyógynövény amit ki lehet próbálni?
Figyelt kérdés
Már nem tudom mihez kezdjek.1 éve próbálkozunk,de semmi eredmény.Menzi,se peteérés nincs. :(2012. aug. 24. 12:10
11/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönök mindent! Fel fogom keresni.Annyit megér a baba nekünk,már nagyon várjuk! Igen fokozatosan kezdtem el szedni. Nem értem,valakinek magasabb az inzulinja az enyémnél,mégis ennyi idő alatt rendbetette.Köszi a segítséget!
2012. aug. 25. 00:57
12/14 anonim válasza:
En csak gyogynövenyekkel ill. homeopatiaval probalkoztam. Orvos vagyok (nem nögyogy es nem endo), a ferjem termeszetgyogyasz, igy elmeletben (is) összeraktuk, amink van :-) ez viszont lassabb, egy-ket honap alatt nem latsz semmit, de nalunk baba lett a vege :-) most majdnem 10 honapos es most epp a ruhait pakolassza szet a szobaban :-) A lenyeg: baratcserje kapszula, estenkent 2, arra azt mondjak, minimum 3 honap kell, hogy hasson a ciklusra, en kb. annyi ideig szedtem. Kecskeruta tea, 1 teaskanal egy cseszebe, napi 3x, etkezesek elött. Kromtabletta, reggelenkent 1. Nagy dozisu D-vitamin (10000 NE), napi 1. A tsh-m nekem is magas volt, arra Fucus vesiculosus-t szedtem (tengeri algabol keszült homeopatias csepp, a higitasara most nem emlekszem), levite böven 2 ala a tsh-t. Ami megvaltozott nehany honap utan, hogy a ciklusaim kb. 50-60 naposak lettek (elötte 30-90-ig mozgott) es a pecsetelgetö 3 naposbol nagyon erös es fajdalmas verzes lett. Ez kb. 3 cikluson keresztül, a negyedik mar nem jött el :-)
13/14 anonim válasza:
Kecskerutarol meg annyit, hogy a hatasa olyan mint a metformine, de mivel nem szintetikus, hanem termeszetes, enyhebb es nincsenek mellekhatasok. En masfel honapig ittam a ketcsikos teszt elött, egy kollegam növere szinten.
14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszod!Gratulálok a babóhoz! :) Minden megoldás érdekel.Barátcserjét ismerem,én premens tablettába szedtem 3 hónapig,akkor nem segített,bár csak napi 1-et szedtem,de lehet hogy ha csak simán szedném,akkor igen.Kecskeruta teám van itthon,már beszereztem,de azt lehet mettel együtt is szedni? Érdekelne még a tsh-s dolog is,jó lenne,ha sikerülne levinni végre.Úgy tudom d vitamint csak doki írhat ki,igaz? Mert amit lehet vény nélkül,abba kevés van.Hétfőn megyek és beszerzem a bogyókat.Köszönöm mégegyszer.
2012. aug. 25. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!