Van köztetek olyan, aki PCOS+IR-es, és hosszú ideje, esetleg évek óta nem jön össze a baba?
Szia!Mi a párommal 3 éve szeretnénk babát.De tavaly derült ki hogy IR-em van.Próbálom betartani a diétát rendszeresen tornázom ,szedem a meckformint és várom a csodát.Pont ma beszéltük meg hogy belevágunk az inszembe.
Neked mennyi volt az inzulinod?Ciklusaid rendben vannak?
Mi 2,5 éve akartunk kistesót, mire sikerült. Nem tudtuk, mi a baj, mert a fiunk a 2. hónapban sikerült.
1 éve tudtam a diagnózist, akkor elkezdtem mozogni és diétázni, majd 8 hónapja szedtem a metet, amikor 4 sikertelen inszem utáni következő hónapban sikerült spontán a baba.
Most kezdtük a 25. hetet!
Mindig van remény!
És tervezzük a harmadikat is!
Nekem augusztusban derült ki, hogy IR-em van és PCO-m van.
Bár nekem sosem volt sok apró cisztám, mindig egy nagy volt.
Metet írtak fel 500 mg-osból 2-t.Az endokrinológus azt mondta, csak orvosi segítséggel lehet baba, ne is éljem bele magam, hogy lesz spontán.
Hát a baba úgy gondolta, decemberben mégis megjelenik az életünkben. :) Szilveszter reggel derült ki, hogy úton van. ünnepek után visszamentem a dokihoz, aki úgy nézett rám, mint egy UFO-ra, és nem nagyon akart nekem hinni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!