Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Fagyasztott embrió beültetésse...

NemFogodKitalálni kérdése:

Fagyasztott embrió beültetéssel kapcsolatos hasznos tanácsok?

Figyelt kérdés
Másabb, mint a “friss” pár nappal ezelőtt levett petesejtes visszaültetés? Kell-e valamit másképp csinálni? A fagyasztottnak is ugyan akkora az esélye? Érdemesebb 2-t vagy inkább csak 1-et visszaültetni? Alacsony progeszteron szintnél mikor érdemes kezdeni a kúpot? Rögtön ovuláció után, vagy a transzfer napján?

ápr. 21. 21:16
 1/5 A kérdező kommentje:

Illetve még egy kérdés.

Az E-vitamint a méhnyálkahártya vastagítására mikor érdemes elkezdeni?

ápr. 21. 21:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még nem sikerült fagyasztani csak et volt. Az első stimu előtt kezdtem és azóta folyamatosan (1 stimu november, 2 február). Nemnis akarom abba hagyni mert ezekkel a vitaminokkal megszűnt az ekcémám
ápr. 21. 21:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha fagyi után osztódásnak indul nincs különbség. Ha nem indul osztódásnak akkor nem adják vissza. És egy poén amit a doki mondott amikor fagyasztottat kaptunk vissza: felnőtt korukban hajlamosak északi országokba költözni:D (a nevetés gyógyít) kitartás a mi kis lombik babánk épp most aludt el. Alig múlt 6 hónapos :)
ápr. 21. 22:06
 4/5 A kérdező kommentje:

#3: ennél északabbra már nem költözhetne :D elég északon élünk :D

5 naposan vannak lefagyasztva, most velük szeretnénk megpróbálni. Előző ciklusban a sima ET-ből csak kémiai terhesség lett. Bár őt 2 naposan kaptuk vissza, a többi még ott maradt és 5 naposan fagyasztották le. Az első stimulálós ciklusban nem tudták leszívni a petesejteket, mert idő előtt megrepedtek a tüszők, így mensi alatt rögtön kezdtük a következő stimulálást (ez a ciklus volt), amiből ugye a kémiai lett. Most szeretnék egy kis szünetet és fagyasztottal megpróbálni, hátha.

ápr. 21. 22:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem a fagyasztott el sem indult, spontán ciklusban lett beültetve,

2 volt lefagyasztva mindkettőt vissza kaptam, bár nekem mindig 2 javasolt a doki.

Bár én mentem utána dolgozni így lehet az is közre játszott.

tegnapelőtt 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!