Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van még esély spontán teherbee...

Van még esély spontán teherbeesésre?

Figyelt kérdés
7 éve nem védekezünk, voltam már orvosnál endometriosis volt a probléma. 2022-ben megműtöttek vele viszont műtét után 5 hónapig nem jött meg. Kiderült hogy pcos-em lett. Vettem pcos és ciklus teát azóta megjön pontosan de nem esek teherbe. Esetleg valami ötlet? Vagy csak meddőségi központ segíthet?

ápr. 3. 12:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Párod lett nézve? Ő rendben van?
ápr. 3. 12:52
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Én 7 év sikertelenség után már nem várnék a csodára. Igazság szerint én már jóval korábban mentem volna a meddőségibe.
ápr. 3. 12:55
 3/14 A kérdező kommentje:
Érzem hogy velem van a baj. Nem szerettünk volna erőltetett terhességet és még fiatalok vagyunk. 26 évesek vagyunk.
ápr. 3. 12:58
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy veled van a baj. A meddőségiben kiderítik, de ha nem akartok oda menni, akkor nem kell. Ti tudjátok, hogy meddig mentek el és mikor egy gyermekért.
ápr. 3. 13:02
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem biztos hogy csak veled van baj. Persze semmi nem kötelező, még fiatalok vagytok és, akár várhattok is tényleg pár évet aztán majd alakul, ahogy alakul. De a hét év sikertelenség nem véletlen, az biztos. Ötlet: a kivizsgálás. A meddőségi azért jó mert ott komplexen átnéznek benneteket. De elmehetsz külön is nőgyógyászhoz, endokrinológushoz, a párod meg spermavizsgálatra.
ápr. 3. 13:20
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőmék tizenévig nem védekeztek, aztán egyszer csak besikerült a gyerek, ő nem akart pedig, azt hitte, nem is lehet terhes, hogy annyi ideg nem lett.
ápr. 3. 13:54
 7/14 A kérdező kommentje:
Átbeszéltük, nyár végén elmegyünk közösen kivizsgálásra. És a barátnőd változtatott valamin esetleg? Volt valami betegsége?
ápr. 3. 14:02
 8/14 A kérdező kommentje:
Államilag támogatottak ezek a vizsgálatok? Vagy csak magánban van ilyen?
ápr. 3. 14:07
 9/14 anonim ***** válasza:
50%
Ha meddőségibe mentek, az ingyenes. A gyógyszereknél van dobozdíj, ha jól tudom (párszáz Ft), de maga a kezelés ingyenes. Időpontot kell kérni, 1-2 hónapot lehet várni kell. El fogják mondani, mire van szükség. Beutaló nem tudom kell-e, ahol és amikor én érdeklődtem, akkor nem kellett, de az lehet változó, nem tudom. Házasság vagy élettársi nyilatkozat (megvan a formája, annyira nem tudom, de el fogják mondani) biztosan kell majd.
ápr. 3. 14:54
 10/14 A kérdező kommentje:
És Komárom Esztergom megyéhez melyik központ van a legközelebb?
ápr. 3. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!