Most kezdjük a második kör lombikot. Az előző ciklusban Pergoveris-t használtam, akkor az első injekció után éreztem az ovuláció jeleit. Most mást használok.
A kérdésem:
Van itt olyan, aki semmi jelet nem érzett, és mégis lettek ott tüszők?
Az első körnél éreztem leszívás előtt, a másodiknál semmit.
Lehet ott nem koncentráltam rá annyira, de sokan mondják minden kör más. Lehet nálad is
márc. 22. 12:00
2/6 anonim válasza:
Nekem 3 stimuláció volt, mindig máshogy voltam. UH-n úgyis nézni fogja a doki a tüszőket, látni fogjátok hogy megfelelően növekednek-e. Ha kell, inkább még vártok pár napot a leszívásig, hogy biztos a megfelelő időben történjen a leszívás. Nekem volt mikor a tüszők valamiért nem jól indultak meg, módosítani kellett a kezelésen, akkor meg össze-vissza nőttek, volt ami nagyon nagy volt, volt ami kicsi volt, végül abból a stimuból elég sok tüszőt szívtak le, de ugyanannyi érett volt mint az 1. és a 3. leszíváskor. :)
márc. 22. 13:32
3/6 anonim válasza:
5 stimulációm volt. Volt, hogy mindenfélét éreztem; volt, hogy semmit. Egyik sem volt egyforma. Mindezektől függetlenül egyszer sem lett kevesebb 10 leszívott petesejtnél.
márc. 22. 14:02
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kicsit félek, mert az elsőnél el sem jutottunk a leszívásig. 2db tüsző lett jobb oldalt, egy 15mm és egy 18mm, bal oldalt semmi. Aznap este kellett szúrnom a repesztőt (szerda este 22.00) majd péntek reggel leszívás, de ott az ultrahangon már semmi nem volt. Idő előtt megrepedtek… ennél már az első szúrás után 2-3 órával éreztem az ovuláció jeleit, de itt Pergoveris-t használtam. Most a második körben mást kaptam (Menopur), már 2 este szúrtam, ma lesz a harmadik, de semmit nem érzek egyelőre. Kicsit mintha néha éreznék valamit a méhemnél, de semmi különösebb mint pl az elsőnél…
márc. 22. 14:25
5/6 anonim válasza:
5 stimum volt .
28, 20, 5, 20, 34 petesejttel.
Az utolsónál éreztem egyedül, de csak a vége fele, leszívás előtt pár nappal, vesegörcsöm volt tőle vagy ideget nyomott a hatalmas petefészek.
Korházba is bementünk.
Az összes többinél semmit nem éreztem leszívás előtt.
Leszívás után mit éreztem az már másik történet.
Bemfola, Ovaleap és Pergoverist haszáltam .
Sok sikert 🤞
márc. 22. 21:27
6/6 anonim válasza:
Endometriózisom van, minden egyes peteérést nagyon megszenvedek, sokszor csak fájdalomcsillapítóval tudok létezni ilyenkor. Na ezzel szemben stimulációkor semmi tünetem nem volt, még egy minimális feszülés vagy puffadás sem, pedig 17 petesejtet szívtak le.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!