Mit gondoltok erről a hormonlaborról?
Figyelt kérdés
3. nap
TSH 1,07 mIU/l
FSH 5,44 IU/l
LH 7,47 IU/l
Progeszteron 3,38 nmol/l
Prolaktin 268,68 mIU/l
Ösztraidol 153,77 pmol/l
20. nap
FSH 3,9 IU/l
LH 22,19 IU/l
Progeszteron 28,35 nmol/l
Prolaktin 233,49 mIU/l
Ösztraidol 233,62 pmol/l
tegnap 09:17
1/3 anonim válasza:
Mit gondoljak? Nézd meg a referencia értékeket. Szerintem egyébként jó, de a prolaktint, meg az ösztradiolt nem tudom. Nem emlékszem, mennyi a normál érték. Progi határeset, de ha hosszú a ciklusod, akkor lehet, kicsit korai volt a 20.nap, azért alacsonyabb.
2/3 anonim válasza:
3. nap az LH magas, kB ugyanannyinak kellene lennie, mint az FSH-nak, vagy alacsonyabbnak,de lehet nem okoz gondot, mert a 20. napin látszik, hogy van ovulációd.
A 21.napon 30 nmol/l felett lenne jó a progeszteron, de szerintem csak korán mentél laborba, ovu után 7 nappal kell. Ha a vérvétel után több, mint 7 nap telik el a menstruációdig, akkor biztos, hogy ez a helyzet, és valószínűleg még emelkedett volna a progeszteron szinted, ha jó időben mész.
3/3 anonim válasza:
A ciklus második felében cseppet magas ez az LH, a progeszteron határeset, az ösztrogén is lehetne több. Volt valamivel követve az ovulációd, hogy a 20. napon mentél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!