Szerintetek ez milyen eredmèny ? Többi lent +kèp
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerdán lesz inszeminacionk. Ma fogok este tuszorepesztőt szúrni. Szombaton szurkált a bal petefeszkem, és pici barna folyasom is volt. Kérdeztem az orvost ez baj e , de annyira sietett, annyit mondott lehet hogy ott meg repedt. Kérdeztem hogy baj e , ront e az esélyeken de azt mondta nem, ott van még a másik oldal. Én nem igazán értek ezekhez az értékekhez, szerintetek milyen? Meg repedhetett? Ma este be adom az injekciót, nem lesz késői a szerdai inszem? Olyanokra volnék kíváncsi akinek hasonló eredményi voltak [link] tegnapelőtt 15:15
1/5 anonim válasza:
14 mm-es tüszőre ma adatják be az ovitrellt? Érdekes.
2/5 A kérdező kommentje:
Semmit se tudtam meg kérdezni, mert sietett a műtőbe. Nem jó ha 14mm-esre adja? Kicsi még vagy miért ?
tegnapelőtt 15:29
4/5 anonim válasza:
Igen, ez még kicsi, erre még kicsit korai a repesztő. De ha az orvosod ezt kérte a meddőségiben, valószínűleg okkal tette, reméljük a legjobbakat.
"Ma este be adom az injekciót, nem lesz késői a szerdai inszem?"
Nem, nem késő, ne aggódj, a repesztő után kb. 36 órára reped a tüsző. Ezért van az, hogy inszeminációhoz általában egy este kell beadni a repesztőt, és onnantól másfél napra rá délelőtt lesz az inszem. Például hétfő este repesztő, szerda délelőtt inszem.
Ráadásul még inszem utáni este is együtt kell otthon lennetek a férjeddel, nekünk is ez volt az orvosi utasítás inszem után 😊
A kiszabadult petesejt 24 óráig életképes, ebből az első 12 óraban megtermékenyíthető. Ezért kell még esti együttlét is.
5/5 A kérdező kommentje:
De mondjuk szerdáig még pár mm-t akár nőhet is ?! A repesztő mielőtt elkezdene hatni ..?
tegnapelőtt 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!