1,7 TSH eredménnyel, menjek endokrinológiára? Többi lejebb.
Sziasztok!
Leírnám a történetem,nem rég 6 hónapja próbálkozunk a babával...mentem méhnyakrákszűrésre és ott szóba került a dokimmal,hogy próbálkozunk a kistesóval...mondta egy sima labor nem árt de ez még nem ok idő várjunk a vizsgálatok hadával,meg esetleg egy spermavizsgálat.A férjemmel minden oké,megnézettük,nehogy ezen múljon alapon :) most kész a laborom kimondottan néztek cukor meg TSH értéket. 1,7
Ma mennék vissza nőgyógyra a dokimat hívom sajnos térde kiment,de vigyem be kollega megnézi.erre egy nagyon bunkó lekezelő doki volt(úgy bánom,hogy bementem)vittem a férjem és ezt a labor papírt.menjek endokrinológiára de azzal is majd csak augusztusba foglalkozik mert mit akarok én egy fél év után...:(
kérdésem az lenne,ti mit tennétek,Ez rossz érték?Mennyek endokrinológiára csak 50jkm egy másik városban van?A dokim sajna 3 hét múlva lesz csak addig lábadozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!