Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Szerintetek ez butaság vagy...

Szerintetek ez butaság vagy van okom az aggodalomra?

Figyelt kérdés

Szóval egy éve próbálkozunk baba projektben.Eddig sikertelenül .Nekem viszont feltünt egy dolog , amikor együtt vagyunk az aktus után érzem hogy a sperma ki folyik és azon gondolkodtam hogy nem e ez a probléma hogy a párom pénisze nem olyan nagy és hogy nekem ugye hátra hajló a méhem .Sokat olvastam utána de konkrétan sehol nem írják hogy mi a helyzet ezzel.Most voltam 21.napi vérvételen ahol a progeszteron szintem 42,7mol . Az LH 1.05 mol

Estradiol 566mol azt olvastam hogy vagy a peteérés miatt nő a progesteron szint vagy korai terhesség miatt.Most 4 napja késik vettem egy tesztet ami 6 nappal a mestruáció késése elött kimutatja de ez negativ.Van még remény?

dec. 6. 08:39
 1/8 anonim válasza:
48%
Egészen biztos, ezután a kérdés után hogy neked valóban gyereket kell vállalnod?
dec. 6. 08:53
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Mindenkinek kifolyik. Mégis mi történne vele?:D A hüvelyed nem egy fekete lyuk.

A progeszteron szinted pedig rendben van, igazolja, hogy volt peteérésed.

De egy év után el kellene kezdeni a kivizsgásokat.

dec. 6. 09:35
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

Normális hogy kifolyik, a tehességhez 1 db spermium kell, nem az egész adag. Az a pici valószínűleg bejut így is.

Ideje elkezdeni a kivizsgálásokat.

dec. 6. 09:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Erre a butaság enyhe kifejezés.
dec. 6. 10:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Édes drága jó Istenem. Miközben olbastam kiköptem a kávét. Ha a sperma nem folyna ki akkot szerinted hova tűnne?
dec. 6. 12:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Hátrahajló méh esetében vannak jobb pozitúrák. Bár nem attól leszel terhes, hogy úgy csináljátok, de ki lehet próbálni. Valószínűleg valami más gond lehet nálad vagy a párodnál. El kellene kezdeni egy kivizsgálást. Nekem pl. kiderült a pajzsmirigy alulműködés, gyógyszert kezdtem el szedni és 2 hónap múlva teherbeestem. Lehet ovu teszttel is próbálkozni, hogy jókor vagytok-e együtt, hőgörbét vezetni stb. Sok oka lehet annak, hogy 1 év alatt nem esel teherbe.
dec. 7. 08:30
 7/8 Senior Séf ***** válasza:
20%
Az aktus végeztével kispárna a csípőd alá megoldja a problémát.
dec. 7. 18:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 7-es! Akkor is kifolyik, csak később. 🙂
dec. 7. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!