Szerintetek ez butaság vagy van okom az aggodalomra?
Szóval egy éve próbálkozunk baba projektben.Eddig sikertelenül .Nekem viszont feltünt egy dolog , amikor együtt vagyunk az aktus után érzem hogy a sperma ki folyik és azon gondolkodtam hogy nem e ez a probléma hogy a párom pénisze nem olyan nagy és hogy nekem ugye hátra hajló a méhem .Sokat olvastam utána de konkrétan sehol nem írják hogy mi a helyzet ezzel.Most voltam 21.napi vérvételen ahol a progeszteron szintem 42,7mol . Az LH 1.05 mol
Estradiol 566mol azt olvastam hogy vagy a peteérés miatt nő a progesteron szint vagy korai terhesség miatt.Most 4 napja késik vettem egy tesztet ami 6 nappal a mestruáció késése elött kimutatja de ez negativ.Van még remény?
Mindenkinek kifolyik. Mégis mi történne vele?:D A hüvelyed nem egy fekete lyuk.
A progeszteron szinted pedig rendben van, igazolja, hogy volt peteérésed.
De egy év után el kellene kezdeni a kivizsgásokat.
Normális hogy kifolyik, a tehességhez 1 db spermium kell, nem az egész adag. Az a pici valószínűleg bejut így is.
Ideje elkezdeni a kivizsgálásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!