Egy ideje védekezés nélkül csináljuk, és nem esek teherbe. Nyilván nem élvez belém. Akkor nagy a valószínűsége, hogy ha akarnánk, nem fog összejönni a Baba?
Figyelt kérdés
nov. 11. 20:19
1/7 anonim válasza:
Jesszus… most akkor akartok gyereket vagy nem? Ha akarsz gyereket, akkor mondd meg kerek perec a párodnak, hogy normálisan akarsz próbálkozni. Nem kell ez a gyerekes titokban izgulsz, hogy hátha becsúszik elő váladéktól maszlag. Normális esetben is csak 20% esély van ciklusonként a terhességre, nyilván jóval kevesebb, ha beléd se élveznek. Nőjetek fel és döntsétek el, hogy mit is akartok.
3/7 anonim válasza:
Nem, nem nagy a valószínűsége. Ennyiből nem lehet megállapítani. Több év megszakításos közösülés után nekem is megfordult a fejemben, hogy mi van ha... De nem. Egyből teherbeestem minden alkalommal, amikor direkt szerettük volna.
4/7 anonim válasza:
Évekig védekeztünk megszakítással, a gyerekek csak akkor jöttek, amikor akartuk és akkor 2X első hónapban, harmadszorra meg negyedik hónapban terhes maradtam.
Nyilván nem lett volna gáz ha nem pont akkor csúszik be, ezért mertük. Most 3 gyerek után már biztosabb védekezési módszert választottunk, mert több gyereket nem szeretnénk. 😊
5/7 anonim válasza:
Nem. Én világ életemben úgy "védekeztem", mégse lett gyerekem. 40fölött meg (tervezetten)simán összejött 2x is.(Az első vetélés lett.)
6/7 anonim válasza:
Volt férjemmel sosem alkalmaztunk mást a megszakításon kívül de terhes csak akkor lettem mindháromszor amikor babát akartunk.
7/7 anonim válasza:
Mi több éven keresztül alkalmaztuk a megszakításos módszert. Mikor gyereket akartunk, akkor első alkalommal megfogant, mind a három.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!