Spermavizsgálatot végeznek államiban is?
Kórház, andrológia
Férjem is volt spermavizsgálaton. Egyszerű, ingyenes, gyors.
Mióta nem jön össze?
Egyébként egy ultrahang vizsgálat és egy alap labor semmit nem jelent. Attól még lehet bármilyen hormonprobléma (női hormonok/pajzsmirigy) inzulinrezisztencia, el lehet záródva a petevezeték és lehetne még sorolni elég sokáig..Ha 1 év alatt nem jött össze,akkor jelentkezzetek be egy meddőségi centrumba.
Andrológia szakrendelésen kér időpontot, visz mintát, és majd visszakell mennie az eredményért.
Ahogy a többiek is írták, hormonpanel, és átjárhatósági vizsgálat is kell ahhoz, hogy ki lehessen jelenteni, hogy nálad minden rendben van.
Mert hiába van minden rendben, ha esetleg nem átjárható a petevezetéked. Így a fiúk nem érnek célba.
De azt kívánom, hogy valóban minden rendben legyen. :)
Egy párt 1 év próbálkozás után mondják meddőnek rendszeres, de olvastam olyat is itt aki 1,5 év után esett teherbe, pedig igazoltan mind a ketten rendben voltak.
Stressz is nagyon közbe szólhat, azzal is vigyázzatok. :)
16!
Pl mi. Mindketten rendben voltunk,elmentünk dokihoz. 1.5 év után lettem terhes. Ok nem derült ki...
Szuper! Gratulálok! :)
Pont ezért írtam, hogy lehet, hogy csak idő kell, és sikerül.
18!
Ráadásul az esküvőnk napján lett pozitív a teszt! Azzal viccelődünk azóta,hogy nem akart zabigyerek lenni a csajszi.
Haha :D
Akkor ez egy csodás nászajándék volt számotokra, főleg ennyi várakozás után :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!