Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Vajon ez kemiai terhesseg volt?

Vajon ez kemiai terhesseg volt?

Figyelt kérdés

Egy ideje próbálkozunk a párommal. (5-6 honapja) mind a ketten 23 évesek vagyunk

Nem régiben volt egy, halvány pozitív tesztem és 2 vagy 3 negatív.

Voltak hangulat ingadozasaim hasi gorcs illetve folyasom es pecsetelo vérzésem.

Majd 3-4 napot késett a menstruációm és végül megjott a nem várt.

Mennyi esély van arra, hogy ebben a hónapban már ténylegesen osszejojjon?

okt. 9. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem nem kémiai volt, csak annyira akartad, hogy beképzelted.

Erre a hónapra 20-25% esélyetek van, ha elkapjátok a peteérést.

okt. 9. 20:44
 2/6 A kérdező kommentje:

Azt nem gondolnám, hogy beképzeltem..

Mivel eddig nem éreztem úgy hogy kéne teszt, de most más volt és 2 csik meg is lett rajta..

A pecsetelo vérzést se nagyon lehet bekepzelni.. a hangulat ingadozast talán, de a hasi gorcsot és a folyást nem igazán..

Illetve a rendszeres menstruációm 4 napos késését se gondolnám beképzelésnek.

Köszönöm a választ!

okt. 9. 22:04
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Jaj dehogynem. Ha tudnád, hány csontnegatív "halvány pozitív" tesztet láttunk már itt olyanoktól, akik azt is érezték szinte, hogy rúg a baba...
okt. 10. 07:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze lehetett az is, ezt így már senki nem fogja megmondani. Elvileg tök gyakori. Nekem is volt 2x ilyen az első sikeres terhesség előtt.
okt. 10. 22:14
 5/6 A kérdező kommentje:

4es koszonom a korrekt, nem lealacsonyito válaszodat.

Legyen szep ested 🤗

okt. 11. 20:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi 4 hónapja próbálkozunk, előző hóvégén férjem unszolására csináltam tesztet mert minden szaron sírtam, ami nem szokásom. Halvány pozi lett, de 3 nap késés után megjött. Szóval lehetséges hogy neked is kémiai volt. Az hogy most sikerül e neked jó kérdés :) én sem tudom az esélyét, hogy nekünk most sikerült e. Jövő hét szombatra nem várom. Ha gondolod majd írj rám :) szinten 23 vagyok. Üdv, Réka
okt. 12. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!