Nem erősödik a terhességi csìk.(Ez kémiai terhesség, jól gondolom?
4 napja kellett volna megjönnie, és 3 napja teszteltem először. A 10es érzékenységű tesztek pozitívak, a 25-ös erősségűn halvàny a màsodik csík és nem is erősödtek azóta. Kémiai lehet ez, jól gondolom? Az ovulació kb 17-18 napja lehetett.
Akkor jön meg a havim, ha a HCG teljesen kiürül?
Ugyanolyan tesztekkel tesztelj, ha ossze akarsz hasonlítani... Nem tudsz egy 25ost egy 10essel.
Vegyél ugyanolyan tesztet mint amilyet már csináltál és azt a 2t hasonlitsd össze.
A kb nem mérvadó, de 4 nap kesesnél már egyertelmunek kéne lennie, úgyhogy lehet hogy elindult, de aztán mégsem.
Nem kell hogy kémiai legyen, de valószínűleg nem ép terhesség. Nekem üres petezsaknal volt ilyen... Sokáig várt a dokim, hogy nem csak később fogant-e, végül a 11.heten voltam küreten (előtte 2 hetet vártunk, hogy spontán beindul a vetélés a gyógyszerek kihagyása után, de nem indult be).
Kitartást kívánok!
nincs rá gyógyszer. Nem indult be, 9.héten műtöttek.
4#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!