Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hol vannak államilag finanszír...

Hol vannak államilag finanszírozott meddőségi központok ? Aki volt mi a menete ? Segített e? Mennyi idő volt ?

Figyelt kérdés
okt. 4. 14:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
#3! Érdekelne, ki volt az orvosod, mert én is a budaiba jártam. Nekem lombik lett volna, de előtte terhes lettem. Sajnos, vetélés lett. Aztán tényleg mentem volna(kor miatt nem volt érdemes várni), de pont előtte megint terhes lettem. Itt szuszog a karomban az eredmény 😁 Én 2023 februárban voltam az 1. konzultáción. Barátnőm szintén annál az orvosnál volt, még előttem. Neki azt hiszem 2 konzultáció után sikerült spontán, 7év próbálkozás után 😁 Valamit nagyon tud az a doki. Ránézéssel gyógyít 🤭
okt. 4. 22:51
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi Tapolcára jártunk, mert ez volt a legközelebb (ez is 1,5 órát jelent), de amúgy én meg voltam vele elégedve.

Tavaly április 4-én voltunk először és idén április 17-én köszöntünk el, 4 sikertelen inszemináció után az első lombik sikerült.

Először 2023 február 27-én telefonáltam, mondták, hogy majd a menzesz első napján hívjam őket, ami aztán március 13-a volt, majd a ciklus 23. napján kellett menni először. Ott volt vérvétel mindkettőnknél, páromnak sperma mintát kellett adnia, meg nekem volt uh. Bekérték az addigi leleteinket, de szerintem, ha valaki nem volt még semmilyen vizsgálaton az sem gond, megcsinálnak ott mindent vagy adnak beutalót.

Az első inszeminációt halasztottuk egy hónapot, csak júniusban álltunk neki, majd júliusban és augusztusban is volt, szeptemberben előbb megrepedtek a tüszőim mint kellett volna, így a 4. és utolsó inszem októberben volt. Mivel egyik sem sikerült, további vérvételek jöttek, illetve részletesebb spermavizsgálat (ros, dns fragmentáció, utóbbi kiderült, hogy kicsit magas).

Az évvégét már pihenéssel szerettük volna tölteni, így a lombikot csak februárban kezdtük. Hosszú protokoll volt, de csak 1 petesejt termékenyült meg, aztán március 1-jén volt a beültetés és nagy örömünkre velünk maradt ez a kis pötty, aki mostmár nem is olyan kicsi és lassan megszületik. 🙂

Úgyhogy nagyon röviden ez a mi történetünk, ha nem halasztottunk volna többször is, akkor nekünk még egy év se lett volna.

okt. 5. 00:17
 13/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát ! És örülök a ti sikereteknek !!!! Mi már több mint 1 éve próbálkozunk most kűldött el a dokim
okt. 5. 08:16
 14/15 anonim ***** válasza:
74%
Nekunk 2.5 ev probalkozas utan jott ossze. 1 ev probalkozas utan kerestem fel a nogyogyaszt. O egybol peteeres serkentot irt fel ugy hogy volt... 3 honapig szorakoztunk vele majd mondta akkor paromat vizsgaltassuk ki mi mindent allamilag inteztunk igy 3-4 honap alatt meg volt minden a ferjemnek es ott a doki azt mondta, hogy ne a nogyogyaszhoz menjunk vissza hanem keressunk fel egy meddosegi kozpontot. Oda vartunk 2 honapot majd fel even belul jott a baba is :)
okt. 5. 17:00
 15/15 A kérdező kommentje:
Huuu de joo ezt olvasi en ma kaptam 16ára idöpontot hogy keresni fog a doktor ur telefonon az elso konzultacio telon lesz elkell kuldenem a papirjaimat . A tobbit majd beszeljuk tovabb
okt. 5. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!