39, 40, 40+ évesen hányadik inszemináció, lombik sikerült? Előtte mennyi idegig nem jött össze a baba természetesen?
Az orvosom kihagyná az inszeminációt és most csak tapogatózom, mert az értékeim jók, fogant is meg baba, de sajnos elment, ezért vhogy azt érzem, hogy kellő hormon támogatással elegendő lenne az inszem is.
Ezért kíváncsi vagyok, hogy ebben a korban vannak-e sikeres inszemek. (persze, tudom teljesen más a helyzet mindenkinél... de hátha máshol is csak egy pici plusz kellett ebben a korban)
36 éves korom óta lombikozunk
3 stimulácio 5 beultetes 0 megtagadása.
Most donorpetesejtes beultetes volt
5 nap és koderul.
40 múltam, pajzsmirigy alulmukodesen kívül nincs más. Hormonok tökéletesek.
Az orvosodnak igaza van, ilyen idős korban az inszem időhúzás.
Azért vetélsz el, mert öregek a petesejtek. 40 felett is baromi alacsony a lombik sikeraránya, de 43 felett konkrétan nulla.
Ilyenkor már nem szoktak inszeminációval időt húzni. Nekem is rögtön lombikot akartak, mert 40 fölött voltam. Házi inszeminációval sikerült ötödikre, vetélés lett😢 Majd szintén úgy, szintén ötödikre. Gyerek lett 😁
Én nem is akartam orvosi inszemet, de nem is ajánlom a "mi korunkban". Nekem is a petesejt vagy spermium minőségével lehetett gond. Azon nem segít az inszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!