Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Írnátok nekem különleges...

Írnátok nekem különleges babás tüneteket? Nem a tipikus tünetekre gondolok! :) Miből vettétek észre,hogy össze jött a baba?

Figyelt kérdés
Szeptember 6-án (ovuláció) voltunk együtt,a menstruációm 4 nap múlva nem várom!

szept. 21. 05:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Első tünetek közt volt nekem az erős fejfajas napokig (sose voltam fejfájós).. nagyon faradekony voltam, munka után rögtön beestem az ágyba, semmihez nem volt erőm.. ill. voltak pms tünetek amik a szokásos mensi előtt is (mellfeszülés, hasfájás, görcsök)

A hányinger, hányás csak az 5.hét után jelentkezett, bár ez azóta sem múlt el :) (11 hetes vagyok)

szept. 21. 11:38
 12/19 A kérdező kommentje:
Boldog babavárást! :) köszönöm a válaszod!
szept. 21. 11:41
 13/19 anonim ***** válasza:
Pár nappal tesztelés előtt nagyon érzékeny lettem a szagokra. Mármint nem úgy, hogy rosszul voltam tőlük, szerencsére a rosszullét egész terhességem alatt elkerült. Viszont nagyon kifinomult lett a szaglasom, messziről megéreztem már sok mindent.
szept. 21. 13:26
 14/19 anonim ***** válasza:
Már a pozitív teszt után volt, mindent büdösnek éreztem, de még a csapvizet meg a havat is.
szept. 21. 15:42
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
szept. 21. 20:01
 16/19 anonim ***** válasza:

Reggel valamilyen oknal fogva ugy ebredtem hogy terhes vagyok.

Hát ez a mai duma mindent visz :D

szept. 22. 22:13
 17/19 anonim ***** válasza:
27%
Mikor èrtitek màr meg,hogy nincs tünet?Max.èrzed hogy valami màs...mint èn az elsőnèl,valahogy èreztem ,hogy terhes vagyok .Màsodikrol màr lemondtunk,mikor nem jott meg,vettem egy tesztet.Nem hittem el hogy pozitív,mivel úgy fàjt a hasam,hogy biztos voltam benne meg fog jonni.Kèt fàjdalom csillapítot vettem be aznap.Ennyit a tünetekről.
szept. 23. 04:14
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem a mellfájdalom, érzékenység volt ami a teszt előtt jelentkezett. Főleg futás közben fájtak nagyon
szept. 23. 14:27
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem 100% hogy meg fog jönni, de ami nekem nagyon furcsa a mostani ciklusban, hogy szinte alig feszül a mellem. Kifejezett méhgörcseim, vagy petefészek görcseim nincsenek, viszont irgalmatlan emésztési tünetek, puffadás ezerrel, van refluxom és napok óta főleg este émelygek, ami vacsival javul.

32. Napon vagyok, nálam előfordul 34 napos ciklus is és minden PMS tünetem van ezen kívül.

Tulajdonképpen minden tünet PMS tünet is lehet.

Ami inkább terhességre utal, az a pozitìv teszt előtti hányás, fémes érzet a szájban, kifejezett szagundor (bár nálam ez PMS tünet is, a magas progeszterontól érzekeny vagyok a szagokra és akármit nem kívánok enni), ètvágy helyett inkább étvágytalanság, orrvérzés, bármilyen tünet, ami korábban sosem fordult elő.

szept. 23. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!