Írnátok nekem különleges babás tüneteket? Nem a tipikus tünetekre gondolok! :) Miből vettétek észre,hogy össze jött a baba?
A nem várt napja körül állandóan wcre rohangáltam. Azt hittem felfáztam. Másnap pozitív lett a teszt. Most 2 éves.
Másodszorra semmi “tünet” nem volt. Az a terhesség sajnos nem maradt meg.
Az elmaradt menstruáció volt az egyetlen jele. Utólag persze rá lehet fogni, hogy aznao reggel kettővel több szempillám hullott ki, de felesleges állandóan tüneteket keresgélni.
Másfél évet vártam a pozitív tesztre, de csak akkor teszteltem, ha késett.
Mindegyiknél a heves szívdobogás és az állandó pisilés volt a legelső, már a tesztek és a kimaradt előtt is.
Illetve a 3. és a 4.nél tapasztaltam beágyazódási vérzést.
3/5 Vannak/voltak egészségügyi problémáid?
5/5 Mik voltak a refluxos tüneteid?
3 napja kb úgy érzem de csak étkezés
után,hogy a savam kb a torkomban van. Ezután kissé hányingerem is van.
5-ös vagyok. Nincs semmilyen egészségügyi problémám (tudtommal)
A reflux az nálam is úgy jelentkezett, (függetlenül attól, hogy mit, hogyan, mikor ettem) hogy a torkomban éreztem a savam, és állandó teltségérzetem volt.
Egy másik kérdésnél is ez a téma és írta a kérdező, hogy utána olvasott és a hormonok okozhatják ezt.
Ezért most le leszek pontozva, de szerintem ha holnap csinálsz egy 10-es tesztet, akkor az már ki fogja mutatni, ha sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!