Lehetséges hogy kiürült a fogamzásgatló a szervezetemből?
Figyelt kérdés
Kb fél eve hagytam abba es eddig semmi baj nem volt a menstruaciommal , csak 4eve mielott nem szedtem. Most viszont nem jott meg 3 hete de nem vagyok terhes. Es tele vagyok pattanassal is ami eddig nem volt. Lehetseges most urult ki belolem teljesen fel ev utan?szept. 8. 22:16
1/4 anonim válasza:
Azt mondjak hogy a gyogyszer elotti allapot jon vissza ha abba hagyod. Nekem az elso nap nagyon fajt a hasam amikor megjott , a hasfajas visszajott de gyengebb volt. Ami plusz lett a gyogyszer utan az a mensi elotti barnazas es a pattanas es a mellfeszules.
2/4 anonim válasza:
A fogamzásgátló hatóanyaga 24-48 óra alatt kiürül a szervezetedből (különben nem kellene kiegészítő védekezés ha elfelejted bevenni, ugye, logikusan). A saját hormonrendszered működése nem állt még vissza, hiszen évekig mesterségesen bevitt hormonokkal nyomtad el a működését. Egyelőre semmi teendő, remélhetőleg csak kimaradt egy ciklus, és utána visszaáll a rend. Ha mégsem, akkor érdemes nőgyógyászhoz, de még inkább endokrinológushoz fordulni (pattanások miatt szintén).
3/4 anonim válasza:
Ez így szokott lenni. Ha előtte is gond volt vele, ki kellett volna deríteni mi az és rendbe rakni, mert a hormonproblémákon csak ront.
4/4 anonim válasza:
Hormon vérvétel! Gyógynövényeket nyugodtan fogyassz tea formájában!
Réti palástfű, cickafark,barátcserje,málnalevél, bármit ami hatásos a női egészségre!
Méhpempő szintén jót tesz a ciklusnak!
Ha további pms probláma van, kipróbálhatod a Premens kúrát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!